Τώρα μπορείς να @ταγκάρεις!

Τώρα πια που τα μέλη της Cookpad μπορούν να έχουν το δικό τους μοναδικό @cookpad ID, σου προσφέρεται για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ταγκάρεις άλλους χρήστες στην ιστορία ή στα σχόλια μιας συνταγής. Έτσι, αν γράψεις μια συνταγή που την εμπνεύστηκες από κάποιο άλλο μέλος, τον/την ταγκάρεις με τη βοήθεια του @cookpad ID για να τον/την ευχαριστήσεις. Επιπλέον, αν διαβάσεις κάποια συνταγή που ξέρεις πώς κάποιο άλλο μέλος δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει, μπορείς να τον/την ταγκάρεις στα σχόλια της συνταγής με το @cookpad ID και… έγινε!

Όταν εσύ ταγκάρεις ένα άλλο μέλος της κοινότητας της Cookpad με το @cookpad ID του τότε αυτό θα λαμβάνει αυτόματα ειδοποίηση. Αντίστοιχα κι εσύ θα λαμβάνεις ειδοποίηση αν σε ταγκάρει κάποιος φίλος/φίλη μέσα στην κοινότητα! Μπορείς να κάνεις tag μέχρι 3 άτομα τη φορά.

Αν δεν το έχεις φτιάξει ακόμα, ΕΔΩ θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το @cookpad ID. Η επικοινωνία στην Cookpad γίνεται πιο άμεση! Τι περιμένεις; Άρχισε τα ταγκαρίσματα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: