Έλα κι εσύ να μαγειρέψεις μαζί μας! Συχνά διοργανώνουμε σεμινάρια μαγειρικής για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα. Είναι διαδικτυακά για να μπορούμε όλοι να μαγειρέψουμε μαζί από την κουζίνα μας και κάθε φορά ένας από εμάς δείχνει και όλοι ακολουθούμε!

Τα σεμινάριά μας γίνονται είτε από τα μέλη της διαχείρισης της Cookpad (Ελλάδας ή εξωτερικού όταν έχουμε διεθνείς συνταγές), είτε από μέλη της κοινότητας. Δες εδώ όσους έχουν ήδη μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις τους και εδώ ποιοι είναι στην ομάδα μας.

Aν θες κι εσύ να δείξεις κάτι στην κοινότητα, επικοινώνησε μαζί μας στο info-gr@cookpad.com!

Στο Cookpad Home Academy μοιραζόμαστε γνώσεις, ευχαριστιόμαστε την παρέα και μαγειρεύουμε όλοι γύρω από ένα -διαδικτυακό- τραπέζι

Cookpad Home Academy

Σε όλα τα σεμινάρια οι συμμετέχοντες -εφ’ όσον μπορούν- μαγειρεύουν εκείνη την ώρα και υπάρχει διάλογος μεταξύ των μελών και εκείνου που δείχνει, ώστε να λύσουμε όλες τις απορίες. Μια παρέα που μοιράζεται γνώσεις και τεχνικές, για να κάνουμε όλοι μαζί τη μαγειρική ευχάριστη!

Σεμινάρια 2022

Η Μαρίνα Σπυριδάκη δεν είναι απλά το μέλος της διαχείρισης της Cookpad, έχει ένα σπουδαίο παρελθόν ζαχαροπλαστικής, έχοντας το δικό της ζαχαροπλαστείο αλλά και έχοντας διδάξει πολλά σεμινάρια.

Έρχεται να μοιραστεί την αγάπη της αυτή για τη ζαχαροπλαστική και με μας, με τρία υπέροχα σεμινάρια. Είτε είσαι αρχάριος είτε έχεις φτιάξει ξανά κέικ και κεκάκια, σίγουρα θα έχεις να μάθεις πολλά.

Τι θα κάνουμε στα σεμινάρια αυτά:

  • 26/9 – Φτιάχνουμε cupcakes και κέικ με γεύση oreo cookies 🥰️
  • 10/10 – Γαρνίρουμε cupcakes με γλυκιά κρέμα τυριού με γεύση βανίλια (vanilla cream cheese frosting) 🤤
  • 24/10 – Διακοσμούμε cupcakes με ζαχαρόπαστα φτιαγμένη από τα χεράκια μας ❤️️

Πώς παίρνω μέρος

Τι χρειάζεται για να πάρω μέρος;

Όταν έχουμε καινούριο σεμινάριο μπορούν όλοι να δηλώσουν συμμετοχή. Για να πάρεις κι εσύ μέρος πρέπει:

  • να έχεις προφίλ στην Cookpad. Η εφαρμογή μας και η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν! Μας βρίσκεις φυσικά και στο web 👉 Cookpad.gr
  • να συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής στο σεμινάριο
  • να έχεις ήδη προσθέσει μια συνταγή ή ένα cooksnap

Δυο ημέρες πριν την ημερομηνία του σεμιναρίου θα σου στείλουμε ένα email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να είσαι προετοιμασμένος!

Τι γίνεται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου; Τι χρειάζομαι;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου υπάρχει ένας υπεύθυνος που δείχνει τη συνταγή και ένας που συντονίζει το σεμινάριο. Ζητάμε απ’ όλους να έχουν ανοιχτή την κάμερά τους, αλλά κλειστά τα μικρόφωνα. Έτσι μαγειρεύουμε όλοι μαζί παρέα, αλλά ο υπεύθυνος έχει την ησυχία που χρειάζεται για να μιλάει.

Γίνονται συχνά διαλείμματα για ερωτήσεις, αλλά οποιαδήποτε στιγμή που κάποιος έχει απορία, μπορεί να τη γράψει στο chat και θα τη δει ο συντονιστής, ο οποίος θα φροντίσει να απαντηθεί.

Για τα σεμινάρια δε χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία ούτε κάποιος ειδικός εξοπλισμός. Είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα. Από τη στιγμή που θα δηλώσεις συμμετοχή, θα λάβεις εγκαίρως από εμάς μια λίστα με τα υλικά που χρειάζεται να έχεις εύκαιρα ή και τι θα χρειαστεί να ετοιμάσεις από πριν.

Το σεμινάριο καταγράφεται, αλλά τα βίντεο που κρατάμε δείχνουν μόνο τον υπεύθυνο που δείχνει. Θέλουμε όλοι να αισθάνονται ασφάλεια και να γνωρίζουν πως ποτέ δε μοιραζόμαστε δημοσίως κάτι στο οποίο δεν έχουν συμφωνήσει. Έτσι μπορούμε να έχουμε τις κάμερές μας ανοιχτές και να περνάμε καλά!

Μπορώ να έχω πρόσβαση στο σεμινάριο μετά;

Όλα τα σεμινάρια είναι εντελώς δωρεάν. Τα σεμινάρια καταγράφονται (μόνο αυτός που δείχνει το σεμινάριο φαίνεται στο βίντεο) και ανεβαίνουν στο YouTube. Πρόσβαση στα συγκεκριμένα βίντεο όμως έχουν μόνο οι συνδρομητές μας στο Cookpad Premium.

Μαθήματα μαγειρικής 2021

Δες παρακάτω ποια Μαθήματα Μαγειρικής πραγματοποιήθηκαν από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Δεκέμβρη:

Τον Φεβρουάριο είχαμε ένα σεμινάριο για Αποκριάτικα Cake Pops από τις I Cook To Heal

Πάρε μία ιδέα από μερικά Cooksnaps που άφησαν οι φίλοι της παρέας, σε κάποιες από τις συνταγές που παρουσιάστηκαν στα μαθήματα!

Mέλη της κοινότητας που έχουν μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις τους μέχρι τώρα: