Τα φωτοσχόλια γίνονται cooksnaps!

Σου έχουμε νέα! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, γιατί η παγκόσμια μαγειρική κοινότητα της Cookpad όλο και μεγαλώνει και έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τη χαρά της μαγειρικής με όλον τον κόσμο! Η ελληνική Cookpad δεν είναι παρά ένα μικρό μόνο κομματάκι της παγκόσμιας μαγειρικής κοινότητας.

Για να έχουμε λοιπόν έναν “κοινό κώδικα” με όλους τους μάγειρες της Cookpad, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται, όταν μοιραζόμαστε φωτογραφίες μιας συνταγής που δοκιμάσαμε, αλλάζουμε τον όρο “φωτοσχόλιο” σε “cooksnap“. Το cooksnap αποτελείται από τις λέξεις cook (=μαγειρεύω) και snap (=φωτογραφικό στιγμιότυπο). Δημιουργώντας μια λέξη από την αρχή, ίδια για όλα τα μέλη της Cookpad, που αντιπροσωπεύει το μοίρασμα του πιάτου και των εντυπώσεων, φέρνει όλους εμάς που μαγειρεύουμε στο σπίτι ακόμα πιο κοντά, ακόμα και αν μας χωρίζουν τα χιλιόμετρα και η γλώσσα!

Αν δεν το βλέπεις ήδη, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα παρατηρήσεις μικρές αλλαγές μέσα στο λογαριασμό σου και όπου αναφερόταν η λέξη “φωτοσχόλιο” θα αλλάξει σε “cooksnap”. Στην πραγματικότητα, πέρα από το όνομα, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.

Από δω και πέρα λοιπόν, κάνουμε cooksnaps!!!

One thought on “Τα φωτοσχόλια γίνονται cooksnaps!

Add yours

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

%d