Αλλαγές στις λειτουργίες της Cookpad

Από την επόμενη εβδομάδα, όταν θα συνδεθείς στην Cookpad, θα παρατηρήσεις μερικές αλλαγές που θα κάνουν ευκολότερο να βρεις τις πιο σημαντικές λειτουργίες και να βελτιώσεις την εμπειρία σου εδώ.

Αρχικά, όταν ενημερώσεις και ανοίξεις την Cookpad από τις 3 Αυγούστου για τους χρήστες IOS και web και τις 5 Αυγούστου για τους χρήστες Android:

  • Ως χρήστης της εφαρμογής θα βλέπεις 5 καρτέλες: Αρχική σελίδα, Αναζήτηση, Δημοσίευση, Δραστηριότητα και Εσύ
  • Ως χρήστης web, θα βλέπεις 2 νέες καρτέλες: Εσύ και Δραστηριότητα 

*Οι ενημερώσεις μπορεί να πάρουν λίγες μέρες μέχρι να εμφανιστούν στο App store / Google Play 

Για να σε βοηθήσουμε να πλοηγηθείς στη νέα μορφή, δημιουργήσαμε μερικές ενημερωτικές καρτέλες (δες πιο κάτω), οι οποίες θα εμφανιστούν όταν θα ανοίξεις την Cookpad για πρώτη φορά μετά την ενημέρωση. 

(App pop-up) (Web pop-up)

Επιπλέον, η καρτέλα “Πλάνο” θα αντικατασταθεί από την καρτέλα “Εσύ” και όλες οι αποθηκευμένες συνταγές σου θα εμφανιστούν εκεί. Αυτή η αλλαγή θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε στο μέλλον μερικές νέες, συναρπαστικές λειτουργίες!

Ας δούμε λεπτομερώς κάθε καρτέλα, ξεκινώντας από το “Εσύ”, καθώς είναι η μεγαλύτερη αλλαγή

Εσύ- εδώ είναι ο χώρος που θα οργανώσεις όλες τις συνταγές που σε ενδιαφέρουν. Εδώ θα βρεις όλες τις συνταγές που έχεις αποθηκεύσει και δημοσιεύσει, τα cooksnap που έχεις κάνει, το προφίλ σου, τα στατιστικά των συνταγών σου και τις ρυθμίσεις. Η εμφάνιση θα είναι ελαφρώς διαφορετική για τους χρήστες web, αλλά το περιεχόμενο θα είναι το ίδιο.

Οι συνταγές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πλάνο σου (που πρόκειται να μαγειρέψεις), στα προς δοκιμή, αλλά και στις συνταγές που δοκίμασες χωρίς να αφήσεις cooksnap, θα εμφανίζονται στις αποθηκευμένες συνταγές σου στην Καρτέλα “Εσύ”.

Οι δημοσιευμένες συνταγές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο “Οι συνταγές μου”, θα εμφανίζονται στο τμήμα “Οι συνταγές σου” μέσα στην καρτέλα “Εσύ”

Οι συνταγές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις “συνταγές που δοκίμασες ΜΕ cooksnap”, θα εμφανίζονται τόσο στα Αποθηκευμένα, όσο και στα cooksnap, στην καρτέλα “Εσύ” .

Αρχική – εδώ θα βλέπεις την ροή των συνταγών που δημοσιεύονται στην κοινότητα της Cookpad

Δεν θα βλέπεις πια την μπάρα της αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας, καθώς δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή καρτέλα “Αναζήτηση”.

Αναζήτηση – η ξεχωριστή καρτέλα “Αναζήτηση” θα κάνει ευκολότερη την εύρεση συνταγών και χρηστών μέσα στην Cookpad, και θα προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση με την εμφάνιση των δημοφιλών ιδεών αναζήτησης.

Δημιουργία – η μόνη αλλαγή εδώ υφίσταται αν είσαι χρήστης Android. Πλέον θα μπορείς να δεις εδώ τις πρόχειρες συνταγές σου αντί για την καρτέλα “Πλάνο”. Οι χρήστες IOS ήδη βρίσκουν τις πρόχειρες συνταγές τους στην καρτέλα “Δημιουργία”. 

Ακόμα περισσότερες συναρπαστικές αλλαγές θα έρθουν εδώ μέσα στους επόμενους μήνες!

Εισερχόμενα – εδώ θα βρεις το περιεχόμενο που βρίσκεται τώρα στα Εισερχόμενα στο προφίλ σου πχ. ειδοποιήσεις cooksnap, νέοι ακόλουθοι και σχόλια. Εδώ θα έχεις επιπλέον πρόσβαση και στα προσωπικά μηνύματα (chat), από το βελάκι πάνω δεξιά στην οθόνη. Έχε στα υπόψη ότι τα προσωπικά μηνύματα δεν υποστηρίζονται στο web. 

 

Αφιερώνοντας μια ολόκληρη καρτέλα σε αυτό το περιεχόμενο, θέλουμε να δώσουμε περισσότερη ζωντάνια στην κοινότητα της Cookpad!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

%d