Ημι-μαραθώνιος Αποτοξίνωσης!

Οι γιορτές έλαβαν τέλος και επισήμως, ό,τι φάγαμε, φάγαμε! Ώρα να μαζευτούμε ΤΩΡΑ και να επιστρέψουμε όοοολοι μαζί σε έναν πιο ελαφρύ και υγιεινό τρόπο διατροφής! Γιατί και η “διατροφή” θέλει την… παρέα της!

Ανακηρύσσουμε λοιπόν τον Ιανουάριο σε μήνα σωστής διατροφής με έναν νοστιμότατο ημι-μαραθώνιο διάρκειας 22 ημερών. Σε αυτές τις 22 ημέρες θα έχουμε συνεχόμενα challenges που θα μας εμπνεύσουν και θα επαναφέρουν υγιεινά, ελαφριά και βιταμινούχα πιάτα στο τραπέζι μας!!! Είστε έτοιμοι;;;;;;

Από σήμερα 8 Ιανουαρίου ως και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 23:59, τα τραπέζια μας γεμίζουν με το πιο ανάλαφρο, χορταστικό αλλά και ζεστό πιάτο: Σούπες!
Φτιάξτε χορτόσουπες-βόμβες βιταμινών με καροτάκια, μπρόκολο, πράσα και αρωματίστε τες με άνηθο, μαϊντανό, σκαρώστε κοτόσουπες-βάλσαμο, δυναμώστε με μια ωραία κρεατόσουπα μαζί με τα αγαπημένα σας μπαχαρικά, προσφέρετε στον εαυτό σας και στους δικούς σας την απλή πολυτέλεια μιας ψαρόσουπας μαζί με λίγη πατατούλα και μπόλικο αλατοπίπερο. Και φυσικά μοιραστείτε τις συνταγές από τα αχνιστά σας πιάτα μαζί μας ΕΔΩ!

Τις επόμενες εβδομάδες, το τραπέζι μας θα γεμίσει και με άλλες ανάλαφρες και ευφάνταστες ιδέες με κύρια συστατικά τα εξής:
13 Ιανουαρίου-15 Ιανουαρίου: Κοτόπουλο-Ψάρι
16 Ιανουαρίου-19 Ιανουαρίου:: Σαλάτες
20 Ιανουαρίου-22 Ιανουαρίου: Αυγό
23 Ιανουαρίου- 26 Ιανουαρίου: Όσπρια
27 Ιανουαρίου-31 Ιανουαρίου: Φρούτα

Μετά την ολοκλήρωση κάθε challenge, η πιο ξεχωριστή, η πιο αγαπησιάρικη, η πιο λαχταριστή συνταγή θα λαμβάνει από εμάς το badge του challenge, ενώ όσοι από εσάς ακολουθήσετε πιστά το μήνα αποτοξίνωσης και πάρετε μέρος και στα 6 challenges, θα λάβετε το επίσημο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του μήνα αποτοξίνωσης (και αν είστε και τυχεροί, θα νιώσετε τα ρούχα τους να χαλαρώνουν και λίγο!)

Πάμε λοιπόν να έρθουμε στα ίσα μας!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading