Διαγωνισμός “Η συνταγή της μαμάς”: Ο νικητής!

Η διακοπή της σειράς των weekly challenges #ΒάλεΈναΧεράκι, είχε σκοπό να τιμήσουμε λίγο παραπάνω τις μαμάδες. Γιατί η πρώτη έννοια του φαγητού συνήθως είναι συνώνυμη της μητέρας, κρύβοντας μέσα της όλη την έγνοια, την φροντίδα και την αγάπη της!

Σας ζητήσαμε λοιπόν να μας στείλετε την αγαπημένη συνταγή της μαμάς σας. Και, παράπονο δεν έχουμε, μας γεμίσατε με 130 νέες μαμαδίστικες συνταγές, συνταγές ακριβώς όπως σας την έφτιαχνε η μητέρα σας και γέμιζε την κοιλίτσα και την καρδιά σας! Αυτές οι συνταγές είναι σημαντικές για εμάς, γιατί είναι γεμάτες με αναμνήσεις και συναισθήματα πολύτιμα για τον καθέναν από εσάς. Και με το να τις μοιραστείτε, μεταφέρατε όχι μόνο τις γεύσεις, αλλά και όλην αυτήν την αγάπη στα τραπέζια και άλλων οικογενειών!

Μακάρι να μπορούσαμε να στείλουμε ένα δωράκι σε όλους εσάς (και στις μαμάδες σας!). Αυτή τη φορά όμως τυχερός, μετά από κλήρωση, ήταν ο MichalisD με την συνταγή της μαμάς του Σκορδόψωμα… να αναστατώσουν τη γειτονιά!

Μιχάλη συγχαρητήρια σε σένα και στην μαμά σου, τυχερή η γειτονιά! Αν βρεθούμε προς τα εκεί, θα έρθουμε για κέρασμα!

Και βέβαια μην ξεχάσετε να δείτε, αλλά και να δοκιμάσετε εδώ όλες τις μαμαδοσυνταγές για να πάρετε γεύση από… μανούλα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading