Τι μου δίνει το Cookpad Premium;

Η Cookpad ήταν πάντα και παραμένει ένας χώρος όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν και να ανακαλύψουν συνταγές, εντελώς δωρεάν. Με ένα μικρό κόστος το μήνα όμως μπορείς να επωφεληθείς ακόμα περισσότερο και να κάνεις το καθημερινό μαγείρεμα λίγο πιο εύκολο, βοηθώντας ταυτόχρονα την Cookpad να παραμείνει ανεξάρτητη και χωρίς διαφημίσεις.

Τι διαφορετικό παίρνεις με το Cookpad Premium;

  1. Όταν κάνεις αναζήτηση θα βρίσκεις τις συνταγές με σειρά προτίμησης της κοινότητας αντί για χρονολογική σειρά. Έτσι πάνω πάνω θα έχεις τις συνταγές που κοιτάει, αποθηκεύει και μαγειρεύει ο κόσμος τώρα.
  2. Περισσότερα φίλτρα αναζήτησης. Μπορείς να διαλέξεις να φιλτράρεις τις συνταγές έτσι ώστε να βλέπεις μόνο όσες έχουν cooksnap ή/και φωτογραφίες βήμα βήμα, ώστε να μαγειρεύεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  3. Δυνατότητα να αποθηκεύεις πάνω από 60 συνταγές άλλων. Όποια συνταγή πετύχεις μπροστά σου που σου αρέσει, απλώς αποθήκευσέ τη χωρίς να το σκεφτείς.
  4. Hall of Fame: όλες οι συνταγές που έχουν πάρει Cooksnap (και άρα έχουν δοκιμαστεί) από περισσότερους από 10 ανθρώπους. Σίγουρη επιτυχία.
  5. Newsletters ειδικά για σένα, με εποχιακές συνταγές και προτάσεις, νέα και βοηθητικές συμβουλές.
  6. Πρόσβαση στα βίντεο από τα σεμινάρια μαγειρικής που έχουμε κάνει.

Όλα αυτά με μόνο 1,99€ το μήνα, λιγότερο από έναν καφέ (ή ένα πιτόγυρο…). Και φυσικά, με τη μικρή συμβολή σου βοηθάς την Cookpad να παραμείνει χωρίς διαφημίσεις. Αποστολή μας είναι να κάνουμε τη μαγειρική ευχάριστη για όλους τους καθημερινούς μάγειρες. Έχοντας συνδρομές αντί για διαφημίσεις μπορούμε να μην αποκλίνουμε από το στόχο μας: να βάζουμε δηλαδή πάντα πάνω απ’ όλα τις δικές σου ανάγκες αντί αυτές των διαφημιστών.

Ακόμα καλύτερα: κερνάμε τις πρώτες 30 μέρες, για να το δοκιμάσεις και να δεις και μόνος σου πόσο σου χρησιμεύει!

Category: Cookpad Premium

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑