Τι σημαίνουν οι καρτέλες “Έμπνευση” και “Ο κύκλος σου” στην αρχική μας σελίδα

Στην αρχική μας σελίδα, αφού συνδεθούμε, κάτω ακριβώς από τα μπανεράκια μας, υπάρχουν δυο καρτέλες. Το “Έμπνευση” και το “Ο κύκλος σου”. Τι σημαίνουν αυτά;

  • “Έμπνευση”

Εδώ μπορείς να πάρεις έμπνευση για υλικά που έχεις ήδη στο ψυγείο σου, να δαμάσεις οποιαδήποτε ξαφνική λιγούρα, να δεις με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μαγειρικά σου εργαλεία, να ανακαλύψεις τι μαγειρεύουν καθημερινοί μάγειρες σαν κι εσένα σε 40+ χώρες, να δεις προτάσεις κάθε μέρα, με υλικά που είναι της εποχής καθώς και προτάσεις για το πως να τα μαγειρέψεις. Όλες οι νέες συνταγές που δημοσιεύτηκαν!

Θα βρεις ακόμη challenge συνταγών, καθώς και συνταγές που έλαβαν πάνω από 3 cookcnaps και όλα τα πρόσφατα cooksnaps της κοινότητας. Μπορείς να τις δεις και να πάρεις έμπνευση για το τι θα μαγειρέψεις, αλλά και να βρεις καινούριους συγγραφείς να ακολουθήσεις.

  • “Ο κύκλος σου”

Σε αυτή την καρτέλα μπορείς να δεις τις συνταγές και τα cooksnaps όσων ακολουθείς, αλλά και τα δικά σου.

Αν η καρτέλα είναι κενή σημαίνει πως δεν έχεις ακολουθήσει ακόμα κανέναν. Εμείς σου προτείνουμε να κοιτάξεις λίγο τη ροή σου στην καρτέλα “Έμπνευση”, και να ακολουθήσεις όποιον σε… ενέπνευσε! Έτσι θα δημιουργήσεις έναν κύκλο με κόσμο με τον οποίο έχεις τα ίδια μαγειρικά γούστα και θα είναι πιο εύκολο να βρεις συνταγές που σου αρέσουν.

Καλή πλοήγηση και καλή σας όρεξη!

Category: Λειτουργίες της Cookpad

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑