Πώς μπορούμε να δούμε συνταγές σε άλλες γλώσσες;

Μία από τις πιο όμορφες λειτουργίες της Cookpad είναι η πολυεθνικότητά της, καθώς υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Αν λοιπόν είσαι και εσύ πολύγλωσσος, μπορείς να δεις συνταγές σε ένα σωρό γλώσσες!

Για να το κάνεις αυτό, απλά επιλέγεις τη γλώσσα που επιθυμείς κατά τη σύνδεσή σου! Δε χρειάζεται ξεχωριστή εγγραφή για κάθε γλώσσα, με έναν λογαριασμό πας σε όλες τις κοινότητες της Cookpad.

Αν είσαι συνδεδεμένος στην εφαρμογή και επιθυμείς να αλλάξεις γλώσσα, θα πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείς και μετά να ξανασυνδεθείς επιλέγοντας τη νέα γλώσσα που θέλεις! Αρχικά πήγαινε στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σου και επίλεξε την εικόνα σου, πηγαίνοντας έτσι στο προφίλ σου.

Στη συνέχεια, πήγαινε στο γρανάζι και αποσυνδέσου. 

Όταν κάνεις πάλι σύνδεση, επίλεξε μια άλλη γλώσσα, ώστε να μεταφερθείς στην αντίστοιχη Cookpad.

Επιπλέον, η εφαρμογή της Cookpad με τη νέα λειτουργία της “Ταξίδεψε στον κόσμο μέσα από την κουζίνα σου”  σου δίνει τώρα τη δυνατότητα να εξερευνήσεις καθημερινές συνταγές από τις κουζίνες όλης της Παγκόσμιας Μαγειρικής Κοινότητας. 

Μπορείς για παράδειγμα να ανακαλύψεις με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί κάποιο υλικό ή να μάθεις ποια είναι τα πιο δημοφιλή πιάτα που μαγειρεύονται σήμερα σε πάνω από 40 χώρες.

Δες ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

Έλα να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο απλά μαγειρεύοντας 🌏!

Category: Λειτουργίες της Cookpad

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑