Πώς μοιραζόμαστε τις συνταγές μας με τους φίλους μας στα social media

Η μαγειρική είναι τεράστια ανταμοιβή από μόνη της για την γεύση και τις οικογενειακές στιγμές που μας χαρίζει. Είναι όμως και μοίρασμα. Αν θέλουμε λοιπόν να μοιραστούμε τις συνταγές που έχουμε προσθέσει εμείς ή οι άλλοι στην Cookpad, είναι πιο εύκολο από ποτέ!

Αν έχεις συνδεθεί μέσω web, θα δεις στο πάνω μέρος της οθόνης να εμφανίζονται τα εικονίδια για να αποθηκεύσεις τη συνταγή, να τη μοιραστείς στο facebook, στο pinterest, το γενικό μοίρασμα και την εκτύπωση. Το γενικό μοίρασμα (δηλαδή το τέταρτο εικονίδιο) είναι αυτό που αν το πατήσετε θα σας δώσει διάφορες εναλλακτικές για να μοιραστείτε την συνταγή σας σε διάφορα επιπλέον social media ( email, twitter).

Αν πάλι η συνταγή είναι δική σου, τότε τα εικονίδια αλλάζουν ελαφρώς. Πλέον έχει εικονίδια για να τη μοιραστείς στο facebook, στο pinterest, το γενικό μοίρασμα, την εκτύπωση και μετά, στις 3 τελίτσες έχεις την επιλογή να διαγράψεις τη συνταγή σου.

 

 

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑