Τι βλέπω στην καρτέλα “Προφίλ”

Μία από τις 5 καρτέλες που έχουμε στο μενού μας, είναι η καρτέλα “Προφίλ”.

Σε αυτή την καρτέλα μόλις πάμε βλέπουμε αμέσως τη συλλογή των συνταγών μας, χωρισμένα σε δυο μέρη.

Πρώτα βλέπουμε τις αποθηκευμένες μας συνταγές, δηλαδή συνταγές ανεβασμένες από άλλους που είτε τις μαγειρέψαμε και αφήσαμε Cooksnap, είτε τις αποθηκεύσαμε για να τις δοκιμάσουμε αργότερα. Στο ίδιο σημείο, αν πατήσουμε το διπλανό κουμπί, βλέπουμε όλα τα cooksnaps που έχουμε αφήσει σε συνταγές άλλων.

Στο δεύτερο χώρο βλέπουμε τις συνταγές που έχουμε ανεβάσει εμείς.

Σε όλες τις συνταγές μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση για να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε πιο γρήγορα.

Πέρα από τις συνταγές μας, μπορούμε επίσης:

  • Να δούμε το δημόσιο προφίλ μας. Τι βλέπει δηλαδή κάποιος αν πάει στο προφίλ μας; Θα δει την εικόνα μας, πόσους ακολουθούμε/μας ακολουθούν, τα λίγα λόγια για εμάς καθώς και τις συνταγές και τα cooksnaps μας. Για να το δούμε αυτό, πατάμε απλώς πάνω στο εικονίδιό μας, πάνω αριστερά.
  • Να δούμε τα στατιστικά των συνταγών μας.
  • Να δούμε τις Ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εδώ μπορείς να προσκαλέσεις φίλους σου, να ρυθμίσεις τις ειδοποιήσεις σου, να βρεις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κοινότητα της Cookpad, την εφαρμογή και τους όρους χρήσεις του σάιτ.

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις αλλαγές στα στοιχεία του προφίλ σου, πατάς το μολυβάκι που υπάρχει πάνω δεξιά. Μπορείς επίσης να μοιραστείς το προφίλ σου πατώντας το εικονίδιο δίπλα στο μολυβάκι.

Στο WEB μπορείς να τα βρεις όλα αυτά αν πατήσεις απλώς στο εικονίδιό σου, πάνω δεξιά.

Category: Λειτουργίες της Cookpad

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑