Ξέχασα τον κωδικό μου: πώς κάνω ανάκτηση;

Με τόσα που έχουμε στο μυαλό μας, πόσους κωδικούς να θυμηθούμε πια;;; Αν ξεχάσατε λοιπόν τον κωδικό σας στην Cookpad, no problem, θα σας το θυμήσουμε εμείς!

Αν είστε στο web, πηγαίνετε στην αρχική σελίδα μας. Πάνω αριστερά βλέπετε το κουμπάκι Εγγραφή και Σύνδεση. Πατήστε ένα από τα δυο… Αν είστε στην εφαρμογή, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ, κάτω δεξιά και πατήστε το Σύνδεση.

Σας ανοίγει ένα παραθυράκι με διάφορες επιλογές σύνδεσης (αν δεν ανοίγει, διαβάστε στο τέλος του άρθρου). Πατήστε αυτή που σας αφορά (πχ αν έχετε κάνει το λογαριασμό σας με τα στοιχεία του Facebook ή του Google ή αν έχετε κάνει σύνδεση με το email σας). Όποια επιλογή από αυτές και να επιλέξετε, στο κάτω μέρος θα υπάρχει το “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;”. Πατήστε εκεί.

Γράφετε το email σας και πατήστε “Στείλε” για να σας αποσταλεί εκεί σύνδεσμος και να αλλάξετε τον κωδικό σας.

Mόλις το κάνετε, θα αποσταλεί αυτόματα ένα μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που γράψατε.

Πηγαίνετε στο email σας, εκεί θα βρείτε ένα μηνυματάκι από εμάς (αν δεν το βρείτε στον κύριο όγκο των μηνυμάτων σας, ελέγξτε τα Spam – ανεπιθύμητα και τις Προσφορές, μήπως έχει πάει εκεί).

Πατήστε το “Αλλαγή Κωδικού” και επιλέξτε τον νέο σας κωδικό. Πατήστε “Στείλε”.

Έτοιμοιιιιιιιιιιιι! Συνδεθείτε και απολαύστε την πλοήγησή σας στην Cookpad!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δε σας ανοίξει το παραθυράκι (pop-up / αναδυόμενο παράθυρο), σημαίνει ότι ο browser σας, το έχει μπλοκάρει. Θα πρέπει να επιτρέψετε το άνοιγμα των pop up. Δείτε οδηγίες εδώ για τον Chrome και εδώ για τον Firefox.

Category: Σχετικά με το login

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑