Τι είναι το COOKPAD ID

Εκτός από το όνομά σου στην Cookpad, έχεις ΚΑΙ την “προσωπική σου ταυτότητα”, ένα προσωπικό Cookpad ID που θα το έχεις μόνο εσύ και κανένας άλλος! Το Cookpad ID λόγω του ότι είναι μοναδικό, βοηθάει όλους τους χρήστες να βρίσκουν το προφίλ σου και τις συνταγές σου ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα μέσα στην πλατφόρμα της Cookpad.

Πώς το χρησιμοποιείς

Και εσύ φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Cookpad ID των άλλων για να τους κάνεις tag. Αν για παράδειγμα πάρεις έμπνευση από μια συνταγή τους και ανεβάσεις τη δική σου εκδοχή, μπορείς να τους αναφέρεις στην ιστορία της συνταγής. Ή αν βρεις μια συνταγή που δεν πρέπει να χάσουν με τίποτα, μπορείς να τους αναφέρεις σε ένα σχόλιο. Σε κάθε περίπτωση θα λάβουν ειδοποίηση! Μπορείς να κάνεις tag μέχρι 3 άτομα.

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις tag κάποιον. Απλώς ξεκίνα γράφοντας το @ και ψάξε με το όνομα χρήστη τους ή το Cookpad ID τους (που εμφανίζεται κάτω από το όνομα χρήστη, στο προφίλ τους).

Πού θα βρεις το δικό σου Cookpad ID

Αυτόματα στην Cookpad σου έχουμε δώσει ένα Cookpad ID, το οποίο όμως είναι γενικό και δε φαίνεται και τόσο ωραίο. Αν δε το έχεις ήδη αλλάξει, προτείνουμε να το κάνεις, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να σε βρουν όσοι θέλουν αν σε κάνουν ταγκ. Πάτα το εικονίδιο του προφίλ σου, στη συνέχεια κάνε κλικ στις 3 τελείες πάνω δεξιά και επέλεξε το «Διόρθωση προφίλ». Εκεί θα δεις το πεδίο «Cookad ID» το οποίο μπορείς να αλλάξεις. Φρόντισε να διαλέξεις κάτι που να μοιάζει με το όνομα προφίλ σου για να είναι ξεκάθαρο πως είναι το δικό σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς ή κάτω παύλα. Όταν είσαι έτοιμος/η κάνε ενημέρωση προφίλ και πλέον έχεις δημιουργήσει την προσωπική σου ταυτότητα.

Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή για iOS ή Android σιγουρέψου πως έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη.

Category: Σχετικά με το login

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑