Πώς βάζουμε μια συνταγή στα «Αποθηκευμένα» μας

Ό,τι μαγειρέψαμε ή ότι θέλουμε να μαγειρέψουμε μπορούμε να τα κρατήσουμε στα «Αποθηκευμένα μας» ώστε να έχουμε πάντα εύκολη πρόσβαση σε αυτή!

Αν βρήκες λοιπόν μια συνταγή που σου άρεσε και θέλεις οπωσδήποτε να την κρατήσεις κάπου αποθηκευμένη για να έχεις πρόσβαση όπου και αν είσαι, είναι πανεύκολο! Αφού τη βρεις, μπες μέσα στη συνταγή και στο πάνω μέρος δεξιά θα δεις το σηματάκι του σελιδοδείκτη. Πάτησέ το και… αυτό ήταν!

(στο web το σηματάκι αυτό θα το βρεις πάνω δεξιά στη συνταγή)

Μόλις γίνει λευκό, η συνταγή έχει αποθηκευτεί.

Αν όμως κάποια συνταγή σου τραβήξει την προσοχή με την πρώτη ματιά καθώς βλέπεις τη ροή σου, τότε στις καρτέλες «Ο κύκλος σου» και «Έμπνευση» μπορείς να την αποθηκεύσεις απευθείας χωρίς καν να την ανοίξεις, πατώντας το σελιδοδείκτη κάτω δεξιά, ώστε να γίνει λευκό.

Τις συνταγές που αποθηκεύεις μπορείς να τις βρεις ανά πάσα στιγμή, πηγαίνοντας στην καρτέλα του προφίλ σου κάτω δεξιά στην οθόνη, και έπειτα στην καρτέλα «Αποθηκευμένα»!

Αν για κάποιο λόγο θέλεις να σβήσεις μια συνταγή από τις αγαπημένες σου, τότε αν μπαίνεις: 1) από την εφαρμογή ανοίγεις τη συνταγή και πατάς πάλι πάνω στο σήμα του σελιδοδείκτη, έτσι θα σου εμφανίσει το μήνυμα «Αφαίρεση από τα Αποθηκευμένα;». Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις «Αφαίρεση» και 2) από το web, αρκεί να πατήσεις το σελιδοδείκτη παρατεταμένα μέχρι να αποχρωματιστεί

Με τον δωρεάν λογαριασμό στην Cookpad μπορείς να έχεις έως 60 αποθηκευμένες συνταγές. Αν σου αρέσει να κρατάς στην άκρη όλες τις συνταγές που σε ενδιαφέρουν και θες να έχεις παραπάνω αποθηκευμένα, τότε για σένα είναι σίγουρα χρήσιμο το Cookpad Premium. Ο περιορισμός δεν ισχύει για τις συνταγές που δοκίμασες και άφησες Cooksnap

Στην καρτέλα αποθηκευμένα θα βρεις και όλες τις συνταγές τις οποίες έχεις δηλώσει στο παρελθόν ως μαγειρεμένες, με ή και χωρίς cooksnap. Οι συνταγές στις οποίες έχεις προσθέσει cooksnap υπάρχουν επιπλέον και στην καρτέλα «Cooksnaps».

Category: Λειτουργίες της Cookpad
Tag: Cookpad in a nutshell

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑