Πώς βάζουμε μια συνταγή στα «Αποθηκευμένα» μας

Ό,τι μαγειρέψαμε ή ότι θέλουμε να μαγειρέψουμε μπορούμε να τα κρατήσουμε στα «Αποθηκευμένα μας» ώστε να έχουμε πάντα εύκολη πρόσβαση σε αυτή!

Αν βρήκες λοιπόν μια συνταγή που σου άρεσε και θέλεις οπωσδήποτε να την κρατήσεις κάπου αποθηκευμένη για να έχεις πρόσβαση όπου και αν είσαι, είναι πανεύκολο! Αφού τη βρείς, μπες μέσα στη συνταγή και στο πάνω μέρος δεξιά θα δεις το σηματάκι του σελιδοδείκτη. Πάτησέ το και… αυτό ήταν!

(στο web το σηματάκι αυτό θα το βρεις πάνω δεξιά στη συνταγή)

Μόλις γίνει λευκό, η συνταγή έχει αποθηκευτεί.

Αν όμως κάποια συνταγή σου τραβήξει την προσοχή με την πρώτη ματιά καθώς βλέπεις τη ροή σου, τότε:

  • Στην καρτέλα «Ο κύκλος σου» : μπορείς να την αποθηκεύσεις απευθείας χωρίς καν να την ανοίξεις, πατώντας το σελιδοδείκτη κάτω δεξια, ωστε να γίνει γκρι.

  • Στην καρτέλα «Έμπνευση»: άνοιξε τη συνταγή και πάτα το σελιδοδείκτη, ώστε να γίνει λευκός. Η συνταγή έχει αποθηκευτεί!

Τις συνταγές που αποθηκεύεις μπορείς να τις βρεις ανά πάσα στιγμή, πηγαίνοντας στην καρτέλα «Εσύ», με την εικόνα του προφίλ σου κάτω δεξιά στην οθόνη, και έπειτα στην καρτέλα «Αποθηκευμένα»!

Αν για κάποιο λόγο θέλεις να σβήσεις μια συνταγή από τις αγαπημένες σου, τότε ανοίγεις τη συνταγή και πατάς πάλι πάνω στο σήμα του σελιδοδείκτη μέχρι να αποχρωματιστεί.

Στην καρτέλα αποθηκευμένα θα βρεις και όλες τις συνταγές τις οποίες έχεις δηλώσει στο παρελθόν ως Μαγειρεμένες, με ή και χωρίς φωτοσχόλιο. Οι συνταγές στις οποίες έχεις προσθέσει φωτοσχόλιο υπάρχουν επιπλέον και στην καρτέλα «Φωτοσχόλια».

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑