Πώς προσθέτουμε φωτοσχόλιο σε μια συνταγή

Διάλεξες μια από τις χιλιάδες συνταγές μας και τη μαγείρεψες; Είναι ώρα να κάνεις ένα Φωτοσχόλιο! Πολύ απλά δηλαδή να γράψεις το σχόλιό σου, συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία, ώστε να δείξεις σε όλους πώς έγινε το πιάτο σου.

Στην εφαρμογή: Πας στη σελίδα της συνταγής που μόλις μαγείρεψες. Πάνω δεξιά στην οθόνη έχει 3 εικονίδια. Το πρώτο είναι μια φωτογραφική μηχανή και αν πατήσεις εκεί, σε πάει κατευθείαν στο κάτω μέρος της συνταγής που είναι η ενότητα των Φωτοσχολίων. Εκεί θα δεις τυχόν Φωτοσχόλια που έχουν αφήσει άλλοι, αλλά και μπορείς να προσθέσεις το δικό σου! Πατάς απλώς το κουμπάκι «Στείλε Φωτοσχόλιο».

Όταν το πατήσεις θα μπεις στη συλλογή των φωτογραφιών σου. Επιλέγεις τη φωτογραφία που είναι σχετική με τη συνταγή και τότε ανοίγει ένα πλαίσιο που γράφει «Πρόσθεσε σχόλιο». Εκεί θα γράψεις τις εντυπώσεις σου και αν τυχόν έκανες κάποια παραλλαγή, καλό είναι να την αναφέρεις και αυτήν.

Όταν είσαι έτοιμος πατάς το βελάκι και τότε το Φωτοσχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα και εμφανίζεται στη ροή τη δική σου, αλλά και όσων σε ακολουθούν.

Αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις το φωτοσχόλιό σου να είναι ορατό σε όσους σε ακολουθούν, τότε φρόντισε να ξετικάρεις την επιλογή «Μοιράσου με τους ακόλουθους σου στη ροή».

Με το που θα προσθέσεις το Φωτοσχόλιό σου, αυτό θα εμφανίζεται σε 2 σημεία:

  1. Στη ροή (εδώ το βλέπουν όσοι μας ακολουθούν)
  2. Μέσα στη συνταγή (εδώ το βλέπουν όλοι)

Στο web: θα πας στη σελίδα της συνταγής που μαγείρεψες και θα κατέβεις στο κάτω μέρος της. Εκεί, στο χώρο για τα Φωτοσχόλια, θα δεις και πάλι το κουμπάκι “Πρόσθεσε Φωτοσχόλιο” και ακολουθείς την ίδια διαδικασία.

Απλά σχόλια ή ερωτήσεις

Αν θέλεις να αφήσεις μόνο σχόλιο, χωρίς φωτογραφία, τότε πας στο πεδίο  «Σχόλια» και πατάς το πεδίο που γράφει «Πρόσθεσε σχόλιο».

Αν θέλεις να κάνεις μία ερώτηση, τότε πας στο πεδίο  «Ερωτήσεις» και πατάς το κουμπί «Κάνε μια ερώτηση».

 

2 thoughts on “Πώς προσθέτουμε φωτοσχόλιο σε μια συνταγή

Add yours

    1. Καλημέρα! Αν θες να γράψεις την γνώμη σου για μια συνταγή που δοκίμασες μπες στην συνταγή που δοκίμασες στην cookpad.com/gr και γράψε στο κάτω μέρος τη γνώμη σου με σχόλιο ή φωτοσχόλιο. Αν xρειαστείς βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας στο info-gr@cookpad.com

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑