Πώς προσθέτουμε Cooksnap σε μια συνταγή

Διάλεξες μια από τις χιλιάδες συνταγές μας και τη μαγείρεψες; Είναι ώρα να κάνεις ένα Cooksnap! Πολύ απλά δηλαδή να γράψεις το σχόλιό σου, συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία, ώστε να δείξεις σε όλους πώς έγινε το πιάτο σου.

Στην εφαρμογή: Πας στη σελίδα της συνταγής που μόλις μαγείρεψες. Πάνω δεξιά στην οθόνη έχει 3 εικονίδια. Το πρώτο είναι μια φωτογραφική μηχανή και αν πατήσεις εκεί, σε πάει κατευθείαν στο κάτω μέρος της συνταγής που είναι η ενότητα των Cooksnaps. Εκεί θα δεις τυχόν cooksnaps που έχουν αφήσει άλλοι, αλλά και μπορείς να προσθέσεις το δικό σου! Πατάς απλώς το κουμπάκι «Στείλε Cooksnap».

Όταν το πατήσεις θα μπεις στη συλλογή των φωτογραφιών σου. Επιλέγεις τη φωτογραφία που είναι σχετική με τη συνταγή, πατάς το κουμπάκι «Επόμενο» και τότε ανοίγει ένα πλαίσιο που γράφει «Μοιράσου την εμπειρία σου». Εκεί θα γράψεις τις εντυπώσεις σου και αν τυχόν έκανες κάποια παραλλαγή, καλό είναι να την αναφέρεις και αυτήν.

Όταν είσαι έτοιμος πατάς το βελάκι, στην επόμενη οθόνη που θα εμφανιστεί πατάς το κουμπάκι «Έτοιμο» και τότε το cooksnap που έκανες δημοσιεύεται αυτόματα και εμφανίζεται στη ροή τη δική σου, αλλά και όσων σε ακολουθούν.

Με το που θα δημοσιεύσεις το cooksnap που έκανες, αυτό θα εμφανίζεται σε 3 σημεία:

  1. Στην καρτέλα «Ο κύκλος σου» και συγκεκριμένα στα «Πρόσφατα Cooksnaps»  (εδώ το βλέπουν όσοι μας ακολουθούν)
  2. Στην καρτέλα «Έμπνευση» πάλι στα «Πρόσφατα Cooksnaps»  (εδώ το βλέπουν όλοι)
  3. Μέσα στη συνταγή στο κάτω μέρος, στο πεδίο Cooksnaps (εδώ το βλέπουν όλοι)

Στο web: θα πας στη σελίδα της συνταγής που μαγείρεψες και θα κατέβεις στο κάτω μέρος της. Εκεί, στο χώρο για τα cooksnaps, θα δεις και πάλι το κουμπάκι «Μοιράσου τα Cooksnaps σου» και ακολουθείς την ίδια διαδικασία.

Απλά σχόλια ή ερωτήσεις

Αν θέλεις να αφήσεις σχόλιο ή κάποια ερώτηση, χωρίς φωτογραφία, τότε πας στο πεδίο «Σχόλια» και πατάς το πεδίο που γράφει «Πρόσθεσε σχόλιο».

Category: Λειτουργίες της Cookpad
Tag: Cookpad in a nutshell

4 thoughts on “Πώς προσθέτουμε Cooksnap σε μια συνταγή

Add yours

    1. Καλημέρα! Αν θες να γράψεις την γνώμη σου για μια συνταγή που δοκίμασες μπες στην συνταγή που δοκίμασες στην cookpad.com/gr και γράψε στο κάτω μέρος τη γνώμη σου με σχόλιο ή φωτοσχόλιο. Αν xρειαστείς βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας στο info-gr@cookpad.com

  1. Καλές γιορτές. πραγματικά πόσο μας βοηθάτε με τις υπέροχες συνταγές και με τις συμβουλές. ότι είναι να φτιαξω για τη Μεγάλη εβδομαδα αλλά και για το Πάσχα όλα από εδώ θα γίνουν. Ευχαριστώ πολύ! !!!

    1. Να είσαι καλά Χρύσα! Θα χαρούμε να δούμε και τις φωτογραφίες από τα τελικά αποτελέσματα για να βοηθήσεις και άλλους που θέλουν να μαγειρέψουν!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑