Τι βλέπω στο «Προφίλ» μου

Είναι πολύ πιο εύκολο να πάει κάποιος στο προφίλ του πλέον! Το εικονίδιο με την εικόνα του προφίλ βρίσκεται πάνω δεξιά και στις τρεις καρτέλες της εφαρμογής.

 

Αν το πατήσετε πηγαίνετε σε μια σελίδα στην οποία μπορείτε να βρείτε:

 

1- κάποιες πληροφορίες για εμάς

Αν πατήσετε το «ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ», θα δείτε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες (όπως την περιγραφή αν έχετε δώσει, πόσα δέντρα δωρίσατε στο #TeamTrees) καθώς και όλες τις συνταγές που έχετε δημοσιεύσει.

 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία του προφίλ σας, πατάτε το μολυβάκι που υπάρχει πάνω δεξιά.

 

2- Συνομιλίες & Εισερχόμενα

Εδώ θα δείτε όλες τις ειδοποιήσεις μαζεμένες. Συνομιλίες και εισερχόμενα, με μια κόκκινη βουλίτσα αν υπάρχει κάτι νέο που πρέπει να δείτε. Δε χρειάζεται φυσικά να μπαίνετε συνέχεια στο προφίλ σας για να δείτε αν έχετε κάτι καινούριο, με το που θα λάβετε κάτι θα εμφανιστεί η κόκκινη βουλίτσα στην εικόνα του προφίλ σας που τη βλέπετε όπως είπαμε παντού (βλέπε φωτογραφία 1).

2- Δραστηριότητα

Εδώ βλέπουμε όλη τη δραστηριότητα της μικροκοινότητας που αφορά τις συνταγές που έχουμε δημοσιεύσει εμείς οι ίδιοι, καθώς και τα στατιστικά αυτών, πόσοι δηλαδή την έχουν δει και πόσοι την έχουν αποθηκεύσει στα «Προς δοκιμή» τους. Όταν λοιπόν υπάρχει κάποιο νεότερο ή κάποια δραστηριότητα σχετικά με τις συνταγές σας, τότε πάνω στο κουμπί «Δραστηριότητα» θα εμφανιστεί μία κόκκινη βουλίτσα (βλέπε φωτογραφία 2).

3- Τις ρυθμίσεις της εφαρμογής

Εδώ μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να βρείτε φίλους μέσα στο σάιτ ή ακόμα και να προσκαλέσετε φίλους σας από άλλα social media, καθώς και πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κοινότητα της Cookpad, την εφαρμογή και τους όρους χρήσεις του σάιτ. Επίσης από εκεί μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Ομάδα Διαχείρισης, όπως και να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις σας, έτσι ώστε να μην χάνετε κανένα νέο μας, περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

 

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑