Τι βλέπω στη ροή μου στην αρχική σελίδα

Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής μας θα βρεις πάντα καινούριες και ενδιαφέρουσες ιδέες!

Με το που θα ανοίξεις την εφαρμογή θα δεις μια συνεχόμενη ροή πληροφοριών. Πιο συγκεκριμένα βλέπετε!

  • Από τον κύκλο σου: Οι  συνταγές πρόσθεσαν ή δοκίμασαν οι φίλοι της παρέας τους οποίους ακολουθείς! Αν έχετε τα ίδια μαγειρικά γούστα, τότε θα πάρεις πολλές ιδέες από την κουζίνα τους!Καθώς κατεβαίνεις προς τα κάτω (scroll down) για να δεις τις γαργαλιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στον κύκλο σου, τότε θα σου εμφανιστεί το εξής μήνυμα:Αυτό σημαίνει ότι η περιήγηση στον κύκλο σου ολοκληρώθηκε. Αν έχασες όμως κάποια παλαιότερη λεπτομέρεια, τώρα μπορείς να την δεις πατώντας απλά το κουμπί «Δες παλαιότερη δραστηριότητα». Έτσι πλέον δεν θα χάνεις τίποτα, ποτέ!
  • Διαγωνισμοί: Πλέον μπορείς να δείς όλους τους διαγωνισμούς/challenges που είναι ενεργοί στην Cookpad και να πάρεις μέρος σε όποιον θέλεις!
  • Πρόσφατες συνταγές: Όλες οι συνταγές που έχουν προστεθεί από τους φίλους της παρέας και εγκριθεί από τους διαχειριστές! Έτσι θα ξέρεις πάντα τι νέο υπάρχει στις κουζίνες των άλλων μελών!
  • Νέος συγγραφέας: Πλέον όχι μόνο έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις όλους τους νέους συγγραφείς που μοιράζονται την πρώτη τους συνταγή με την παρέα μας, αλλά μπορείς επίσης να τους καλωσορίζεις αφήνοντας απλά ένα καλό λόγο, έτσι ώστε να τους δώσεις θάρρος να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τις νοστιμιές τους.

 

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑