Τι βλέπω στην καρτέλα «Οι συνταγές μου»

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε οργανωμένες όλες τις πρόχειρες, μαγειρεμένες και αγαπημένες σας συνταγές σε μία μόνο καρτέλα!

Το κουμπί «Οι συνταγές μου» θα το βρείτε στο κάτω μέρος της αρχικής σας σελίδας, ακριβώς στο κέντρο.

Αν το πατήσετε, θα σας ανοίξει η αντίστοιχη καρτέλα και θα διαπιστώσετε απευθείας πως είναι διαμορφωμένη σε τρεις ενότητες:

1. «Πρόχειρα».  Εδώ θα βρείτε τις συνταγές που έχετε ξεκινήσει να γράφετε και δεν έχετε δημοσιεύσει ακόμα. Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα να γράφετε κάποια συνταγή, θα είναι κενό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να κρατήσετε μία συνταγή σας στο πρόχειρο, δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.Αν θέλετε να διαγράψετε κάποια συνταγή από τα πρόχειρα σας ή να την προσθέσετε στο «Πλάνο» σας, πατώντας το κουμπί «Δες τα όλα» θα δείτε όλη τη λίστα σας.Έπειτα κάνοντας “κλικ” στις τρεις τελίτσες που εμφανίζονται πάνω δεξιά σε κάθε εικονίτσα, θα σας εμφανιστούν οι αντίστοιχες επιλογές.

2. «Μαγειρεμένα».  Ό,τι έχετε μαγειρέψει είναι πλέον τακτοποιημένο σε ένα μέρος και μπορείτε εύκολα να δείτε και να θυμηθείτε τι σας έχει αρέσει. Οι δικές σας συνταγές μπαίνουν αυτόματα στα Μαγειρεμένα. Για να μπουν άλλες συνταγές στα Μαγειρεμένα, δε χρειάζεται να έχετε αφήσει σχόλιο ή φωτογραφία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τη σημειώσετε ως «μαγειρεμένη».

Αν πάλι θέλετε να δείτε τη λίστα όλων των συνταγών που έχετε μαγειρέψει, πατώντας το «Δες τα όλα» θα εμφανιστεί μπροστά σας. Μπορείτε ακόμα όμως να δείτε αποκλειστικά τις συνταγές που έχετε δημοσιεύσει εσείς στο κουμπί «ΔΙΚΑ ΜΟΥ» (1), αλλά και τις συνταγές των άλλων που έχετε δοκιμάσει στο κουμπί «ΑΛΛΩΝ» (2).


3. «Προς δοκιμή». Εδώ βρίσκονται όλες οι συνταγές που σας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και θα θέλετε κάποια στιγμή να τις δοκιμάσετε. Αν όμως παρόλα αυτά θέλετε να διαγράψετε κάποια συνταγή από αυτές ή να την βάλετε στο «Πλάνο» σας, τότε αρχικά πατήστε το κουμπί «Δες τα όλα».

Έπειτα κάντε “κλικ” στις τρεις τελίτσες που εμφανίζονται πάνω δεξιά σε κάθε εικονίτσα και τέλος στην επιλογή που επιθυμείτε.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑