Πώς προσθέτουμε φωτοσχόλιο σε μια συνταγή μέσω Android

Διαλέξατε μια από τις χιλιάδες συνταγές μας και τη μαγειρέψατε; Είναι ώρα να αφήσετε το φωτοσχόλιο σας, δηλαδή ένα σχόλιο παρέα με μία φωτογραφία! Όταν βάλετε μια συνταγή στο «Πλάνο» σας, την ώρα που τη βλέπετε είναι πλέον πολύ εύκολο να προσθέσετε τη φωτογραφία σας.

Ανοίγετε την συνταγή που θέλετε να αφήσετε το φωτοσχόλιο σας, καθώς κατεβαίνετε προς τα κάτω θα βρείτε το πεδίο «Φωτοσχόλια»  εκεί θα πατήσετε το κουμπάκι «ΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΟ».

Όταν το πατήσετε θα μπείτε στη συλλογή των φωτογραφιών σας, επιλέγετε την φωτογραφία που είναι σχετική με τη συνταγή και τότε ανοίγει ένα πλαίσιο που γράφει «Πρόσθεσε σχόλιο», εκεί θα γράψετε τις εντυπώσεις σας και αν τυχόν κάνατε κάποια παραλλαγή, καλό είναι να την αναφέρετε και αυτήν.

Όταν είσαστε έτοιμοι πατάτε το βελάκι και τότε δημοσιεύεται αυτόματα.

Αν θέλετε το φωτοσχόλια σας να είναι ορατό σε όσους σε ακολουθούν, έτσι ώστε να τους δίνετε ακόμα περισσότερη έμπνευση, τότε αφήνετε την επιλογή «Μοιράσου με τους ακόλουθους σου στη ροή» τικαρισμένη. Αν πάλι όχι, απλώς την ξετικάρετε πατώντας το βελάκι.

Με το που θα προσθέσετε τη φωτογραφία σας, αυτή θα εμφανίζεται σε 2 σημεία:

  1. Στη ροή (εδώ τη βλέπουν όσοι μας ακολουθούν)
  2. Μέσα στη συνταγή (εδώ τη βλέπουν όλοι)

Αν πάλι θέλετε να αφήσετε μόνο το σχόλιο σας χωρίς φωτογραφία, τότε πάτε στο πεδίο  «Σχόλια» και πατάτε τον κενό χώρο που γράφει «Πρόσθεσε σχόλιο».

Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας. Όταν το γράψετε και είστε έτοιμοι να το δημοσιεύσετε, τότε πατήστε απλά το βελάκι.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε μία ερώτηση, τότε πάτε στο πεδίο  «Κοινότητα» και επιλέγετε το κουμπί «ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ».

Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει μπορείτε να αφήσετε την ερώτηση σας σχετικά με την συνταγή και όταν είστε έτοιμοι να την δημοσιεύσετε, τότε πατήστε το βελάκι.

 

Αν μπαίνεις από iOS δες ΕΔΩ.

Αν μπαίνεις από Web δες ΕΔΩ.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑