Πώς προσθέτουμε και πώς διορθώνουμε συνταγή από την εφαρμογή

Η εφαρμογή μας σας δίνει την δυνατότητα να προσθέτετε την συνταγή σας την ώρα που την μαγειρεύετε! Αφού λοιπόν την κατεβάσετε στο κινητό σας και συνδεθείτε, πηγαίνετε στην αρχική σελίδα κάτω, κάτω και πατήστε το γκρι κυκλάκι με το συν που βρίσκεται στο κέντρο της γραμμής εργαλειών.

 

Γράψτε με το πληκτρολόγιο ή με τη χρήση μικροφώνου τη συνταγή σας. Ξεκινήστε γράφοντας οπωσδήποτε τον τίτλο της συνταγής, τα υλικά και την εκτέλεσή της. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή, αλλά χωρίς να είναι και απαραίτητο, να προσθέσετε φωτογραφία, κάποια λόγια για την ιστορία της συνταγή σας, αλλά και των αριθμό των μερίδων που βγάζει.

Προσθέστε όλα τα υλικά της συνταγής σας.

και στη συνέχεια προσθέστε τα βήματα της εκτέλεσης, προσέχοντας ώστε να συμπεριλάβετε όλα τα υλικά σας.

Εφόσον έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (τίτλος, υλικά και εκτέλεση) και θέλετε είτε να την αποθηκεύσετε, είτε να την δημοσιεύσετε πατάτε το κουμπί «Έτοιμο».

Από την στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί «Έτοιμο» η συνταγή σας αποθηκεύεται απευθείας στις πρόχειρες συνταγές σας. Όταν μία συνταγή έχει τίτλο, υλικά και εκτέλεση τότε θα δείτε πως το κουμπάκι της «Δημοσίευσης»  θα είναι ενεργοποιημένο και θα έχει χρώμα πορτοκαλί!

Πατήστε το κουμπί της δημοσίευσης, επιβεβαιώστε την και η συνταγή σας είναι πλέον στον… αέρα! Μέχρι να εγκριθεί από τους διαχειριστές μπορείτε να την δείτε εσείς, όσοι σας ακολουθούν, αλλά και όσοι έχουν τον σύνδεσμο προς αυτήν. Μετά την έγκρισή της, μπορούν να την δουν πλέον όλοι!

Αν δημοσιεύσατε την συνταγή σας και ανακαλύψετε πως ξεχάσατε κάποιο υλικό ή παραλείψατε κάποια λεπτομέρεια στην εκτέλεση, τότε μην πανικοβληθείτε. Διορθώσεις στις συνταγές σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αν αυτές έχουν περάσει από την διαδικασία της έγκρισης και έχουν δημοσιευθεί.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Πηγαίνετε στο προφίλ σας πατώντας στο ανθρωπάκι στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας, και επιλέξτε την συνταγή που θέλετε να διορθώσετε από τις «Δημοσιευμένες συνταγές σας». Πατήστε το κουμπάκι «Αλλαγή».

 

Βρίσκετε το σημείο που θέλετε να παρέμβετε και πραγματοποιείται την διόρθωση και όταν την ολοκληρώσετε πατάτε το κουμπί «Έτοιμο», έτσι η διόρθωση που κάνατε θα αποθηκευτεί απευθείας. Για παράδειγμα:

 

Δείτε εδώ πώς θα προσθέσετε συνταγή αν μπαίνετε στην Cookpad από το site.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑