Πώς προσθέτουμε και πως διορθώνουμε συνταγή από την εφαρμογή

Η εφαρμογή μας σας δίνει την δυνατότητα να προσθέτετε την συνταγή σας την ώρα που την μαγειρεύετε! Αφού λοιπόν την κατεβάσετε στο κινητό σας και συνδεθείτε, πηγαίνετε στην αρχική σελίδα κάτω, κάτω και πατήστε το γκρι κυκλάκι με το συν που βρίσκεται στο κέντρο της γραμμής εργαλειών.

 

Γράψτε οπωσδήποτε τίτλο στην συνταγή σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή, αλλά χωρίς να είναι και απαραίτητο, να προσθέσετε φωτογραφία, κάποια λόγια για την ιστορία της συνταγή σας, αλλά και των αριθμό των μερίδων που βγάζει.

Προσθέστε πρώτα όλα τα υλικά της συνταγής σας.

και στη συνέχεια προσθέστε τα βήματα της εκτέλεσης, προσέχοντας ώστε να συμπεριλάβετε όλα τα υλικά σας.

Εφόσον έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα και θέλετε είτε να την αποθηκεύσετε, είτε να την δημοσιεύσετε πατάτε το κουμπί «Έτοιμο».

Από την στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί «Έτοιμο» η συνταγή σας αποθηκεύεται απευθείας. Όταν μία συνταγή έχει τίτλο, υλικά και εκτέλεση τότε θα δείτε πως το κουμπάκι της «Δημοσίευσης»  θα είναι ενεργοποιημένο και θα έχει χρώμα πορτοκαλί!

Πατήστε το κουμπί της δημοσίευσης, επιβεβαιώστε την και η συνταγή σας είναι πλέον στον… αέρα! Μέχρι να εγκριθεί από τους διαχειριστές μπορείτε να την δείτε εσείς, όσοι σας ακολουθούν, αλλά και όσοι έχουν τον σύνδεσμο προς αυτήν. Μετά την έγκρισή της, μπορούν να την δουν πλέον όλοι! Διορθώσεις μπορείτε επίσης να κάνετε ανά πάσα στιγμή.

Αν δημοσιεύσατε την συνταγή σας και ανακαλύψετε πως ξέχασατε κάποιο υλικό ή παραλείψατε κάποια λεπτομέρεια στην εκτέλεση, τότε μην πανικοβληθείτε. Διορθώσεις στις συνταγές σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανά πάσα στιγμή το επιθυμείτε, ακόμα και αν αυτές έχουν περάσει από την διαδικασία της έγκρισης και έχουν δημοσιευθεί από τις διαχειρίστριες μας.

Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι πολύ απλή. Ανοίγεται την συνταγή σας που θέλετε να κάνετε την παρέμβαση και πατάτε το κουμπάκι «Αλλαγή».

Βρίσκεται το σημείο που θέλετε να παρέμβετε και πραγματοποιείται την διόρθωση και όταν την ολοκληρώσετε πατάτε το κουμπί «Έτοιμο», έτσι η διόρθωση που κάνατε θα αποθηκευτεί απευθείας. Για παράδειγμα:

Επιπλέον μπορείτε να την μοιραστείτε στο chat ή αλλού πατώντας στο μισό τριγωνάκι στην πάνω δεξιά γωνία της συνταγής.

Τέλος μπορείτε να δείτε τα στατιστικά της συνταγής ή να την διαγράψετε πατώντας πάνω στις 3 τελίτσες στο πάνω δεξί μέρος της συνταγής!

Δείτε εδώ πώς θα προσθέσετε συνταγή αν μπαίνετε στην Cookpad από το site.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑