Πώς προσθέτουμε και πώς διορθώνουμε μια συνταγή μέσω iOS

Η εφαρμογή μας σας δίνει την δυνατότητα να προσθέτετε την συνταγή σας την ώρα που την μαγειρεύετε!

Πατώντας στην καρτέλα «Οι συνταγές μου», η πρώτη ενότητα που βλέπετε είναι τα «Πρόχειρα», συνταγές δηλαδή που έχετε ξεκινήσει να γράφετε και δεν έχετε δημοσιεύσει. Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα να γράφετε κάποια συνταγή, θα είναι κενό.

Θα πατήσετε το κουτάκι «Πρόσθεσε συνταγή» και θα ξεκινήσετε να γράφετε τη συνταγή σας. Γράψτε με την ή με την χρήση του πληκτρολογίου ή με τη χρήση μικροφώνου. Ξεκινήστε γράφοντας οπωσδήποτε τον τίτλο της συνταγής, τα υλικά και την εκτέλεσή της.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή, αλλά χωρίς να είναι και απαραίτητο, να προσθέσετε φωτογραφία(1), κάποια λόγια για την ιστορία της συνταγή σας(2), αλλά και των αριθμό των μερίδων που βγάζει(3).

Προσθέστε όλα τα υλικά της συνταγής σας με τις ποσότητές τους και στη συνέχεια προσθέστε αναλυτικά τα βήματα της εκτέλεσης, προσέχοντας ώστε να συμπεριλάβετε όλα τα υλικά σας. Όταν την ολοκληρώσετε θα πατήσετε  “Έτοιμο” και η συνταγή θα δημοσιευτεί.

Αν δημοσιεύσατε την συνταγή σας και ανακαλύψετε πως ξεχάσατε κάποιο υλικό ή παραλείψατε κάποια λεπτομέρεια στην εκτέλεση, τότε μην πανικοβληθείτε. Διορθώσεις στις συνταγές σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αν αυτές έχουν περάσει από την διαδικασία της έγκρισης και έχουν δημοσιευθεί.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Πηγαίνετε στην καρτέλα «Οι συνταγές μου» και στα «Μαγειρεμένα». Επιλέξτε τη συνταγή που θέλετε να διορθώσετε. Πατήστε το κουμπάκι «Διόρθωση».

 Βρείτε το σημείο που θέλετε να παρέμβετε και πραγματοποιείστε την διόρθωση, όταν την ολοκληρώσετε πατήστε το κουμπί «Έτοιμο», και η διόρθωση που κάνατε θα αποθηκευτεί απευθείας.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑