Πώς μπορώ να δω κριτικές και βαθμολογίες;

Στις Συνταγές της Παρέας μπορούσε κάποιος να βαθμολογήσει συνταγές με πιρουνάκια και να κάνει σχόλια. Τι γίνεται με όλες αυτές τις πληροφορίες; χάθηκαν;

Παρότι άλλαξε ο τρόπος που σχολιάζουμε τις συνταγές, τίποτα δεν έχει χαθεί.

Τα πιρουνάκια έγιναν καρδούλες. Αν κάποιος είχε δώσει στη συνταγή θετική ψήφο (πάνω από 3 πιρουνάκια), η ψήφος μετατράπηκε σε καρδούλα. Δηλαδή αν σε μια συνταγή 15 χρήστες είχαν βάλει πάνω από 3 πιρουνάκια, τώρα η συνταγή αυτή θα έχει 15 καρδούλες.

Έχουν μεταφερθεί επίσης όλα τα σχόλια που έρχονταν «ζευγαράκι» με φωτογραφία από το προηγούμενο σάιτ. Τα λέμε Φωτοσχόλια πλέον και είναι πολύ πιο ενδεικτικά για το αν μια συνταγή είναι πετυχημένη. Τώρα μπορεί κάποιος να καταχωρήσει σχόλιο (ή αλλιώς φωτοσχόλιο) μόνο εφόσον το συνοδεύει με δική του φωτογραφία της αντίστοιχης συνταγής. Με αυτό τον τρόπο έχουμε μόνο σχόλια βοηθητικά για όλους, από μέλη που όντως τη δοκίμασαν και μπορούν να βοηθήσουν όποιον θέλει να την μαγειρέψει! Στα Φωτοσχόλια μπορείτε να δείτε τι έγραψε ο συγκεκριμένος χρήστης, αλλά και να αφήσετε το δικό σας σχόλιο στη δική του προσπάθεια.

Εάν λοιπόν θέλετε να είναι δοκιμασμένη η συνταγή που θα επιλέξετε, βλέπετε τα Φωτοσχόλια και τις καρδούλες και αποφασίζετε!

Αν πάλι θέλετε να δείτε τα απλά σχόλια που είχε μια συνταγή, τότε και πάλι μπορείτε να τα δείτε στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑