Πώς κρατάμε στο πρόχειρο τις συνταγές μας στην εφαρμογή

Υπάρχουν συνταγές που για χίλιους δύο λόγους θέλετε να τις προσθέσετε στο site σταδιακά, ή και να τις κρατήσετε για πάντα στα πρόχειρα, μόνο για εσάς. Αυτό είναι εύκολο!

Ξεκινάτε να γράψετε την συνταγή σας:

Στο iOS αν θέλετε να την ολοκληρώσετε άλλη στιγμή ή να κάνετε κάποιες αλλαγές πριν την δημοσιεύσετε, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε, αποθηκεύοντας την στα «Πρόχειρα». Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είτε έχετε ολοκληρώσει όλα τα βήματα, είτε όχι είναι να πατήσετε απλά την επιλογή «Χ», έπειτα «Αποθήκευση και έξοδος» και έτσι η συνταγή σας θα μεταφερθεί στα «Πρόχειρα».

   

Σε αντίθεση με το iOS στο Android η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είτε έχετε ολοκληρώσει όλα τα βήματα, είτε όχι είναι να πατήσετε απλά το βελάκι που πάει πίσω και έτσι η συνταγή σας θα μεταφερθεί αυτόματα στα «Πρόχειρα».

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να την κρατήσετε για πάντα στο πρόχειρο. Αν πάλι όχι και είστε από iOS τότε έχετε την δυνατότητα αν δεν είναι ολοκληρωμένη να την επεξεργαστείτε πατώντας πρώτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και έπειτα την επιλογή «Αλλαγή» ή αν είναι ολοκληρωμένη την δημοσιεύσετε πατώντας την επιλογή .

   

Στο Android πάλι η διαδικασία αυτή γίνεται απευθείας. Έτσι όταν την ολοκληρώσετε το μόνο που πρέπει να κάνετε για να την μοιραστείτε μαζί μας είναι να πατήσετε το κουμπί  «Δημοσίευση».

Τις συνταγές που αποθηκεύετε στο πρόχειρο μπορείτε να τις βλέπετε μόνο εσείς (και οι διαχειριστές της σελίδας, μέσω της διαχείρισης).

Αν επιθυμείτε να δείτε όλες τις πρόχειρες συνταγές σας, τότε κάνετε ένα απλό κλικ στην καρτέλα «Οι συνταγές μου». Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θα σας εμφανιστεί πάνω πάνω είναι τα «Πρόχειρα». Τέλος κάνοντας κλικ στο «Δες τα όλα» θα σας εμφανιστεί η λίστα από τις πρόχειρες συνταγές σας.

Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε όταν θα την έχετε ολοκληρώσει ή και τελειοποιήσει θα μπορείτε να μπείτε στην πρόχειρη συνταγή σας και να την δημοσιεύσετε.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑