Πώς κρατάμε στο πρόχειρο τις συνταγές μας στην εφαρμογή

Υπάρχουν συνταγές που για χίλιους δύο λόγους θέλετε να τις προσθέσετε στο site σταδιακά, ή και να τις κρατήσετε για πάντα ιδιωτικές, μόνο για εσάς. Αυτό είναι εύκολο!

Ξεκινάτε να γράψετε την συνταγή σας:

 

Αν θέλετε να την ολοκληρώσετε άλλη στιγμή ή να κάνετε κάποιες αλλαγές πριν την δημοσιεύσετε, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε, αποθηκεύοντας την στο πρόχειρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είτε έχετε ολοκληρώσει όλα τα βήματα, είτε όχι είναι να πατήσετε απλά την επιλογή «Έτοιμο».

Εφόσον πατήσετε την επιλογή «Έτοιμο» θα σας εμφανιστούν δύο ακόμα επιλογές «Δημοσίευση»  και «Διόρθωση».

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να την κρατήσετε για πάντα στο πρόχειρο. Αν πάλι όχι, τότε έχετε την δυνατότητα αν δεν είναι ολοκληρωμένη να την επεξεργαστείτε πατώντας την επιλογή «Διόρθωση» ή αν είναι ολοκληρωμένη την δημοσιεύσετε πατώντας την επιλογή «Δημοσίευση».

Τις συνταγές που αποθηκεύετε στο πρόχειρο μπορείτε να τις βλέπετε μόνο εσείς (και οι διαχειριστές της σελίδας, μέσω της διαχείρισης).

Αν επιθυμείτε να δείτε την λίστα των πρόχειρων συνταγών σας, τότε κάνετε ένα απλό κλικ πάνω στο ανθρωπάκι που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.

 

Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξετε το προσωπικό σας προφίλ και από εκεί μπορείτε να δείτε κατευθείαν: 1. Την λίστα των συνταγών σας που έχετε αποθηκευμένες στο πρόχειρο (Πρόχειρες), 2. Την λίστα των δημοσιευμένων συνταγών σας (Δημοσιευμένες) και 3. Την λίστα με τα φωτοσχόλια που έχετε κάνει (Φωτοσχόλια που έκανε).

Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε όταν θα την έχετε ολοκληρώσει ή και τελειοποιήσει θα μπορείτε να μπείτε στην πρόχειρη συνταγή σας και να την δημοσιεύσετε.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑