Πώς προσθέτουμε φωτογραφία και σχόλιο σε μια συνταγή

Από τη στιγμή που προσθέτουμε μια συνταγή στο πλάνο μας είναι πολύ εύκολο να προσθέσουμε και το σχόλιό μας με φωτογραφία ή χωρίς από τη δοκιμή που κάναμε στη δική μας κουζίνα!

Πάμε λοιπόν στο πλάνο μας, επιλέγουμε από εκεί τη συνταγή που μαγειρέψαμε και τη σημειώνουμε ως “Μαγειρεμένη”. Για να αφήσουμε φωτογραφία με ή χωρίς σχόλιο στη συνταγή: πατάμε κάτω από τα υλικά της συνταγής εκεί που γράφει «Ποιος μαγειρεύει; – Προβολή».

Από εκεί πατάμε «Απάντηση» στο πλαίσιο με το όνομα μας

και έτσι θα μπούμε στο προσωπικό μας «Ημερολόγιο μαγειρέματος» για τη συνταγή και ανοίγει ένα πλαίσιο που έχει χώρο για να γράψουμε το σχόλιο μας και γράφει «Γράψε ένα σχόλιο…» και δεξιά το σηματάκι της φωτογραφικής μηχανής για να επιλέξουμε τη φωτογραφία από τη συλλογή σας αν θέλουμε.

Και πατάμε το βελάκι όταν είμαστε έτοιμοι.

Με το που θα προσθέσουμε τη φωτογραφία μας, αυτή θα εμφανιστεί μέσα στο «Ημερολόγιο Μαγειρεμάτων» της συνταγής και μπορούν να τη δουν στην ροή όλοι όσοι μας ακολουθούν, αλλά και όλοι οι υπόλοιπη μέσα στην ίδια τη συνταγή.

 

Γιατί όμως να αφήσει κανείς ένα σχόλιο με φωτογραφία; Υπάρχουν πολλοί λόγοι:

  1. Είναι ένας τρόπος να πούμε “ευχαριστώ” στον συγγραφέα της συνταγής. Είχε την καλή διάθεση να μοιραστεί μαζί μας την αγαπημένη του συνταγή, ας του δείξουμε πως την φτιάξαμε και την ευχαριστηθήκαμε!
  2. Με τη φωτογραφία σας δίνετε ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συνταγή. Έχει και την πινελιά σας πλέον!
  3. Η φωτογραφία σας θα δώσει κίνητρο και σε άλλους να δοκιμάσουν τη συνταγή. Όλοι προτιμάμε να φτιάχνουμε μια δοκιμασμένη συνταγή!
  4. Είναι ένας τρόπος να μοιραστείτε την “κουζίνα” σας με όλους. Τι μαγειρέψατε, τι δοκιμάσατε…
  5. Αν βάλατε τη δική σας πινελιά στη συνταγή, αλλάξατε κάτι να τη φέρετε στα μέτρα σας, είναι καλό και χρήσιμο να το ξέρουν και άλλοι. Ίσως να θέλουν κι εκείνοι να το δοκιμάσουν έτσι!

Δείτε εδώ πώς αφήνετε σχόλιο με φωτογραφία μέσω της εφαρμογής.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑