Πώς κάνουμε φωτοσχόλιο;

Διαλέξατε μια από τις χιλιάδες συνταγές μας και τη μαγειρέψατε; Είναι ώρα να κάνετε ένα Φωτοσχόλιο! Τραβήξτε φωτογραφία το φαγητό και γράψτε και το σχόλιό σας μαζί, μαζεμένα και τακτοποιημένα. Και αν ο συγγραφέας της συνταγής ή κάποιος άλλος φίλος θέλει να πει κάτι ή να ρωτήσει κάτι για το δικό σας πιάτο, είναι εξαιρετικά εύκολο και αυτό, καθώς γίνεται μέσα στο ίδιο το Φωτοσχόλιο.

Για να δούμε πώς:

Κάτω από τη συνταγή θα δείτε το χώρο που εμφανίζονται τα Φωτοσχόλια, αλλά και το χώρο για να προσθέσετε το δικό σας.

 

Όταν πατήσετε το κουμπάκι, θα ανοίξει ένα παράθυρο για να επιλέξετε τη φωτογραφία που έχετε τραβήξει. Μόλις την επιλέξετε θα δείτε το παρακάτω:

Εδώ θα δείτε λοιπόν τη φωτογραφία που επιλέξατε, καθώς και το χώρο για να γράψετε το σχόλιό σας. Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας, γράφοντας το σχόλιό σας. Μπορείτε να πείτε γιατί διαλέξατε τη συνταγή αυτή, για ποιό λόγο τη φτιάξατε, πώς σας φάνηκε, τι διαφορετικό κάνατε κλπ. Μόλις τελειώσετε πατήστε το «Στείλε»

Το Φωτοσχόλιό σας θα εμφανιστεί μαζί με τα υπόλοιπα!

Αν πατήσετε σε ένα Φωτοσχόλιο θα δείτε πως μπορείτε να πείτε πως σας αρέσει (πατώντας την καρδούλα) ή μπορείτε να απαντήσετε (πατώντας το βελάκι ή γράφοντας στο πεδίο από κάτω). Έτσι είναι εύκολο να μοιραζόμαστε όλοι τις μαγειρικές μας δημιουργίες και να συζητάμε πάνω σε αυτές!

Γιατί όμως να αφήσει κανείς ένα Φωτοσχόλιο; Υπάρχουν πολλοί λόγοι:

  1. Είναι ένας τρόπος να πούμε «ευχαριστώ» στον συγγραφέα της συνταγής. Είχε την καλή διάθεση να μοιραστεί μαζί μας την αγαπημένη του συνταγή, ας του δείξουμε πως την φτιάξαμε και την ευχαριστηθήκαμε!
  2. Με τη φωτογραφία σας δίνετε ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συνταγή. Έχει και την πινελιά σας πλέον!
  3. Η φωτογραφία σας θα δώσει κίνητρο και σε άλλους να δοκιμάσουν τη συνταγή. Όλοι προτιμάμε να φτιάχνουμε μια δοκιμασμένη συνταγή!
  4. Είναι ένας τρόπος να μοιραστείτε την «κουζίνα» σας με όλους. Τι μαγειρέψατε, τι δοκιμάσατε…
  5. Αν βάλατε τη δική σας πινελιά στη συνταγή, αλλάξατε κάτι να τη φέρετε στα μέτρα σας, είναι καλό και χρήσιμο να το ξέρουν και άλλοι. Ίσως να θέλουν κι εκείνοι να το δοκιμάσουν έτσι!
  6. Θα έχετε μαζεμένες όλες τις φωτογραφίες σας στα Φωτοσχόλια. Μπορείτε έτσι με μια ματιά, εύκολα και γρήγορα, να θυμηθείτε ξανά τι έχετε μαγειρέψει και σας άρεσε!

Στο τέλος της συνταγής υπάρχει και πεδίο για να αφήσει κανείς σκέτο σχόλιο (όχι όμως από την εφαρμογή, μόνο από το κανονικό σάιτ). Εάν γράψετε εκεί, πάει το σχόλιό σας στο συγγραφέα της συνταγής, αλλά δεν είναι δημόσιο, το βλέπει μόνο εκείνος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε για παράδειγμα τις ερωτήσεις σας.

Δείτε εδώ πώς αφήνετε φωτοσχόλιο μέσω της εφαρμογής.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑