Πώς βλέπουμε τα στατιστικά των συνταγών μας στην εφαρμογή

Από την στιγμή που θα δημοσιεύσουμε μια συνταγή μας στην Cookpad, αυτή θα φτάσει, χωρίς υπερβολές, σε χιλιάδες σπίτια. Χιλιάδες επίδοξοι μάγειρες θα την αναζητήσουν, θα την κοιτάξουν, αρκετοί θα την αποθηκεύσουν, κάμποσοι θα την μαγειρέψουν και μερικοί θα επικοινωνήσουν και μαζί μας είτε για να μας ρωτήσουν κάτι σχετικό με την συνταγή, είτε για να μας δείξουν πώς τους βγήκε με ένα φωτοσχόλιο! Δεν θέλετε λοιπόν να ξέρετε τι αντίκτυπο έχει κάθε συνταγή σας;;;;

Για να το κάνετε αυτό, θα πάτε στην σελίδα της συνταγής σας και θα πατήσετε τις 3 τελίτσες στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Θα σας ανοίξει ένα παραθυράκι που θα έχει την επιλογή Στατιστικά.

Πατώντας το θα έχετε πρόσβαση σε ένα σωρό πληροφορίες! Στο διάγραμμα θα δείτε τι αντίκτυπο έχει η συνταγή σας τις τελευταίες 30 ημέρες, πόσα Likes έχει συγκεντρώσει, πόσες φορές έχει αποθηκευτεί στα αγαπημένα κάποιου χρήστη, πόσες φορές έχει εκτυπωθεί και πόσα φωτοσχόλια συγκέντρωσε. Έτσι θα έχετε μια καλή ιδέα για το πόσο αγαπητή έγινε η συνταγή σας!

Όμως μπορείτε να δείτε και πολλά άλλα στοιχεία στο προφίλ σας, πηγαίνοντας από το ανθρωπάκι της αρχικής σας σελίδας, στο κάτω δεξί μέρος.

Στο προφίλ σας μπορείτε να δείτε πόσοι σας ακολουθούν και ενημερώνονται για τις συνταγές που σας αρέσουν, αλλά και να παρακολουθήσετε στην Κοινότητα τι κάνουν οι άλλοι συγγραφείς με τις συνταγές σας, ποιες τους αρέσουν και ποιες αποθήκευσαν να τις δοκιμάσουν αργότερα!

 

Μπορείτε επίσης να δείτε και τα γενικά στατιστικά , για όλες τις συνταγές μας. πάνω στην οθόνη σας, υπάρχει ένα εικονίδιο με τις μπάρες. Αν πατήσετε εκεί θα πάτε στη σελίδα των γενικών στατιστικών.

Πώς τα έχουν πάει οι συνταγές σας γενικά μέσα στον τελευταίο μήνα;

Λίγο παρακάτω θα δείτε και ποιες συνταγές σας είναι οι πιο δημοφιλείς μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

Έτσι θα έχετε μια καλή άποψη για τον αντίκτυπο που έχουν οι συνταγές σας σε άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Cookpad!

 

 

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑