Πώς βλέπουμε τα στατιστικά των συνταγών μας στην εφαρμογή

Από την στιγμή που θα δημοσιεύσουμε μια συνταγή μας στην Cookpad, αυτή θα φτάσει, χωρίς υπερβολές, σε χιλιάδες σπίτια. Χιλιάδες επίδοξοι μάγειρες θα την αναζητήσουν, θα την κοιτάξουν, αρκετοί θα την αποθηκεύσουν, κάμποσοι θα την μαγειρέψουν και μερικοί θα επικοινωνήσουν και μαζί μας είτε για να μας ρωτήσουν κάτι σχετικό με την συνταγή, είτε για να μας δείξουν πώς τους βγήκε με ένα φωτοσχόλιο! Δεν θέλετε λοιπόν να ξέρετε τι αντίκτυπο έχει κάθε συνταγή σας;;;;

Για να το κάνετε αυτό, θα πάτε στην σελίδα της συνταγής σας και θα πατήσετε τις 3 τελίτσες στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Θα σας ανοίξει ένα παραθυράκι που θα έχει την επιλογή Στατιστικά.

Πατώντας το θα έχετε πρόσβαση σε ένα σωρό πληροφορίες! Στο διάγραμμα θα δείτε τι αντίκτυπο έχει η συνταγή σας τις τελευταίες 30 ημέρες, πόσα Likes έχει συγκεντρώσει, πόσες φορές έχει αποθηκευτεί στα αγαπημένα κάποιου χρήστη, πόσες φορές έχει εκτυπωθεί και πόσα φωτοσχόλια συγκέντρωσε. Έτσι θα έχετε μια καλή ιδέα για το πόσο αγαπητή έγινε η συνταγή σας!

 

 

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑