Πώς βλέπουμε τα στατιστικά των συνταγών μας μέσω web.

Όταν γράφουμε και μοιραζόμαστε μια συνταγή στην Cookpad, το κάνουμε πρώτα πρώτα για μας. Δεν είναι όμως πολύ ωραίο να γνωρίζουμε και σε πόσους άλλους ανθρώπους μπορεί να έφτασε η συνταγή μας; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε!

Αρχικά πάμε στην αρχική σελίδα και πατάμε το Μενού πάνω δεξιά.

Όταν ανοίξει το μενού μας, επιλέγουμε να ανοίξουμε την συνταγή που μας ενδιαφέρει. Ακριβώς κάτω από την φωτογραφία της συνταγής πατάμε πάνω στις μπάρες των στατιστικών.

Μας ανοίγει ένα παράθυρο όπου βλέπουμε μαζεμένες όλες τις στατιστικές λεπτομέρειες αυτής της συνταγής μας (πόσα Likes έλαβε, πόσες φορές έχει αποθηκευτεί στα αγαπημένα, πόσες φορές έχει εκτυπωθεί, πόσα φωτοσχόλια έχει πάρει), καθώς και πόσες φορές έχει εμφανιστεί τις τελευταίες 30 ημέρες.

Επίσης μπορεί κάποιος να δει και τα γενικά στατιστικά των συνταγών του είτε πατώντας πάνω στο «Εμφάνιση στατιστικών για όλες τις συνταγές μου» που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου των στατιστικών μια συνταγής, είτε από το κουμπάκι με τις μπάρες, πάνω δεξιά στο μενού του.

Στα συνολικά στατιστικά μπορεί κανείς να δει τις εμφανίσεις των συνταγών του για τις τελευταίες 30 ημέρες, καθώς και πόσα likes και φωτοσχόλια έχει λάβει, πόσες φορές έχουν τοποθετηθεί οι συνταγές του στα αγαπημένα άλλων μελών και πόσες φορές έχουν εκτυπωθεί.

Ακριβώς από κάτω μπορεί να δει κάποιος και τις πιο δημοφιλείς του συνταγές (και τις εμφανίσεις τους) την τελευταία εβδομάδα.

Εδώ δείτε πώς θα δείτε τα στατιστικά σας αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑