Πώς βλέπουμε τα στατιστικά στοιχεία των συνταγών μας

Από τη στιγμή που θα γράψουμε και θα δημοσιεύσουμε μια συνταγή, αυτή «φεύγει» και αγγίζει χιλιάδες διαφορετικούς ανθρώπους. Θα δούμε εύκολα ποιος είπε «μ’αρέσει» ή ποιος άφησε Φωτοσχόλιο. Δεν είναι και ωραίο να βλέπουμε όμως και άλλα στοιχεία;

Τώρα είναι εύκολο να βλέπουμε κι άλλα στατιστικά για τις συνταγές μας. Στην μπάρα κάτω από τη συνταγή, έχει κάποια εικονίδια. Αν πατήσουμε το εικονίδιο με τις μπάρες, θα πάμε στη σελίδα των στατιστικών της συγκεκριμένης συνταγής.

stats2

Εκεί θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα όπως σε πόσους έχει αρέσει η συνταγή, πόσοι την έχουν προσθέσει στα αγαπημένα τους, πόσοι την έχουν εκτυπώσει, πόσοι έχουν ανεβάσει το Φωτοσχόλιό τους. Επίσης βλέπουμε τις εμφανίσεις της συνταγής μέσα στις τελευταίες 30 μέρες.

stats

Μπορούμε να δούμε και γενικά στατιστικά όμως, για όλες τις συνταγές μας. Στα δεξιά στο σάιτ, στον προσωπικό μας χώρο, υπάρχει το εικονίδιο με τις μπάρες. Αν πατήσετε εκεί θα πάτε στη σελίδα των γενικών στατιστικών. Πώς τα έχουν πάει οι συνταγές σας γενικά μέσα στον τελευταίο μήνα;

Stats3

 

Λίγο παρακάτω θα δείτε και ποιές συνταγές σας είναι οι πιο δημοφιλείς μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

stats4

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑