Πώς αφήνω Φωτοσχόλιο;

Διαλέξατε μια από τις χιλιάδες συνταγές μας και τη μαγειρέψατε; Είναι ώρα να κάνετε ένα Φωτοσχόλιο! Τραβήξτε φωτογραφία το φαγητό και γράψτε και το σχόλιό σας μαζί, μαζεμένα και τακτοποιημένα. Και αν ο συγγραφέας της συνταγής ή κάποιος άλλος φίλος θέλει να πει κάτι ή να ρωτήσει κάτι για το δικό σας πιάτο, είναι εξαιρετικά εύκολο και αυτό, καθώς γίνεται μέσα στο ίδιο το Φωτοσχόλιο.

Για να δούμε πώς (οι οδηγίες αυτές είναι για την εφαρμογή, αν θέλετε οδηγίες για υπολογιστή, κοιτάξτε εδώ):

Κάτω από τη συνταγή θα δείτε το χώρο που εμφανίζονται τα Φωτοσχόλια, αλλά και το χώρο για να προσθέσετε το δικό σας. Υπάρχει ήδη έτοιμος ο χώρος, εσείς απλώς πατήστε πάνω του!

 

Μόλις πατήσετε εκεί, θα ανοίξει ένα παράθυρο για να επιλέξετε τη φωτογραφία που έχετε τραβήξει (2) ή βεβαίως να τραβήξετε μια εκείνη τη στιγμή (1).

 

Αν έχετε ήδη τραβήξει φωτογραφία, βρείτε τη στον αντίστοιχο φάκελο και διαλέξτε αυτή που θέλετε.

 

Με το που θα διαλέξετε τη φωτογραφία, θα δείτε να σας εμφανίζεται, μαζί με ένα χώρο για να γράψετε το σχόλιό σας. Αν η φωτογραφία εντέλει δε σας αρέσει, πατήστε απλώς πάνω της για να την αλλάξετε.

Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας, γράφοντας το σχόλιό σας. Μπορείτε να πείτε γιατί διαλέξατε τη συνταγή αυτή, πώς σας φάνηκε, τι διαφορετικό κάνατε κλπ. Μόλις τελειώσετε πατήστε το «Μοιράσου».

 

Το Φωτοσχόλιό σας θα εμφανιστεί μαζί με τα υπόλοιπα!

 

Τόσο απλά! Δείτε εδώ την αξία που έχουν τα Φωτοσχόλια για όλους και μην ξεχνάτε να τραβάτε φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε!

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑