Πως χρησιμοποιώ το «Πλάνο» μέσω Android

Το «Πλάνο» είναι ένας τρόπος που μας διευκολύνει να κάνουμε το πλάνο μαγειρέματος της επόμενης μέρας, αλλά και να έχουμε μαζεμένα σε ένα μέρος όλα όσα έχουμε ήδη μαγειρέψει και όσα θα θέλαμε να μαγειρέψουμε στο μέλλον. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης στην εφαρμογή.

Σε κάθε μια από τις συνταγές που βλέπουμε, υπάρχει στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ένα πλαίσιο που γράφει «Βάλε στο Πλάνο».

Όταν το πατήσουμε τότε η συνταγή αυτόματα μπαίνει στο πλάνο μας και εμφανίζεται στα εικονίδια που υπάρχουν στο κάτω μέρος της οθόνης μας.

Στο πλάνο μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι 3 συνταγές. Οι 3 αυτές συνταγές θα είναι εύκολα προσβάσιμες πάντα, οπότε θα μπορούμε να τις βλέπουμε και να τις εναλλάσσουμε χωρίς να τις ψάχνουμε κάθε φορά που ανοίγουμε ή χρησιμοποιούμε την εφαρμογή και μάλιστα χωρίς να χρειαζόμαστε σύνδεση στο Internet.

Όταν μαγειρέψουμε κάποια από τις συνταγές που έχουμε στο πλάνο, την κλικάρουμε και τη σημειώνουμε ως “Μαγειρεμένη” , τότε φεύγει από το Πλάνο μας και ελευθερώνεται μια θέση. Η συνταγή αυτή θα μεταφερθεί στα «Μαγειρεμένα».

Με το που πατήσουμε «Το μαγείρεψα», πέρα από το γεγονός πως η συνταγή μας μεταφέρετε στα μαγειρεμένα μας, εμφανίζεται ένα παραθυράκι το οποίο μας προτρέπει να μοιραστούμε την εμπειρία μας από την συνταγή που δοκιμάσαμε, πατώντας απλά το «Βεβαίως!». Αυτό είναι ένας εύκολος τρόπος για να αφήσουμε το σχόλιο μας παρέα με μία φωτογραφία, έτσι να πούμε ένα μικρό “Ευχαριστώ” στον συγγραφέα της εκάστοτε συνταγής.

Φυσικά μπορούμε να αφαιρέσουμε συνταγές από το Πλάνο μας οποιαδήποτε στιγμή, πατώντας το «Χ» στο πάνω μέρος της εικόνας που βρίσκεται στο Πλάνο και στη συνέχεια «Αφαίρεση».

Μια συνταγή μπορεί να μπει πολλές φορές στο «Πλάνο» (σε διαφορετικές στιγμές) και να σημειωθεί ως “Μαγειρεμένη”. Έτσι ξέρουμε πως μια συνταγή την έχουμε μαγειρέψει πολλές φορές και άρα μας άρεσε πολύ!

Comment on this FAQ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑