Ο νέος τρόπος να μοιραζόμαστε τις συνταγές μας!

Σου αρέσει πολύ να βρίσκεις ή και να καταγράφεις συνταγές στην Cookpad. Όμως είναι εξίσου υπέροχο το γεγονός ότι μπορείς να μοιράζεσαι όσες βρίσκεις ενδιαφέρουσες με πολλούς ακόμα χρήστες της πλατφόρμας και να τους δίνεις έμπνευση για το αυριανό τους πιάτο.

Εμείς κάναμε ακόμα πιο όμορφο και εύκολο τον τρόπο για να  μοιραστείς τις συνταγές σου με ακόμα περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να μαγειρέψουν, εντός ή εκτός Cookpad!

Αν λοιπόν βρεις ή προσθέσεις μια συνταγή που βρίσκεις πολύ ενδιαφέρουσα, μπορείς να την μοιραστείς στο Cookpad chat (αν συνδέεσαι μέσω εφαρμογής) ή και σε όλα τα υπόλοιπα social media με δύο κινήσεις.

Για android

  1. Βρίσκεις την συνταγή που θες να μοιραστείς, την ανοίγεις και πατάς το σηματάκι με το μισό τριγωνάκι, πάνω δεξιά.
  2. Σου εμφανίζεται η προεπισκόπηση της εικόνας σου και επιλέγεις πού θες να μοιραστείς την φωτογραφία σου! Μπορείς να κάνεις αντιγραφή τον σύνδεσμο και να τον επικολλήσεις (μαζί με την εικόνα) σε οποιοδήποτε μέσο επιθυμείς, να αποθηκεύσεις την φωτογραφία ή και να μοιραστείς τη συνταγή απευθείας στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που έχεις στο κινητό σου (instagram, facebook, twitter, viber κλπ.). Όταν επιθυμείς να μοιραστείς την συνταγή απευθείας σε instagram και facebook, επίλεξε και επικόλλησε στα posts σου και τον σύνδεσμο!

Για ios

  1. Βρίσκεις την συνταγή που θες να μοιραστείς, την ανοίγεις και πατάς τις τρεις τελίτσες,  πάνω δεξιά.
  2. Πατάς το «Μοιράσου», και ακολουθείς την ίδια διαδικασία με παραπάνω.

Μοιράσου λοιπόν με οικογένεια, φίλους και γνωστούς τις συνταγές που αγαπάς και βοήθησέ τους να εμπλουτίσουν και αυτοί με πιάτα νόστιμα που τους ταιριάζουν και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: