Κάτι μαγειρεύεται… απ’ το μποστάνι

Μια που σας άρεσε πολύ το “Κάτι μαγειρεύεται στην κουζίνα” και μας κεράσατε πολλούς πειρασμούς, με κρασί, με φράουλες, με φέτες και με κουτάλι, σας δίνουμε… μπόνους ένα mini challenge να δημιουργήσετε προσθέτοντας το κατιτίς σας σε φρούτο ή λαχανικό από το μποστάνι!!!

Θέλετε να φτιάξετε γεμιστά με ντομάτες και πιπεριές, θέλετε πίτες ή τηγανίτες από κολοκυθάκια, θέλετε ένα τουρλού με πατάτες, μελιτζάνες κολοκυθάκια, θέλετε γρανίτες από πεπόνι ή φράουλες… απ’ όλα έχει ο μπαχτσές!
Είναι απαραίτητο να προσθέσετε στη συνταγή σας το hashtag #μποστάνι.
Και, όπως τις προηγούμενες φορές, 5 από τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν με κλήρωση τη θέση τους για ένα διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής.
Συγχρόνως, “τρέχει” παιχνίδι φωτοσχολίων με το ίδιο θέμα, μια συνταγή με κάτι απ’ το μποστάνι. Ομοίως 5 τυχεροί φωτοσχολιαστές θα κληρωθούν και θα λάβουν μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής που είπαμε παραπάνω. Είναι απαραίτητο και στα φωτοσχόλια να προσθέσετε το hashtag #μποστάνι.
Οι 10 τυχεροί που θα κληρωθούν συνολικά θα παρακολουθήσουν διαδικτυακό σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με τον δικό μας pastry chef Ιωάννη Παπαγιαννόπουλο την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα.
Πάρτε καλάθι, μαζέψτε τα απαραίτητα απ’ το μποστάνι, φορέστε την ποδιά σας και δημιουργήστε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

%d