Ιούνιος μήνας Φωτογραφίας

Όπως σας υποσχεθήκαμε, ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στην φωτογράφιση φαγητών και τα φωτοσχόλια! Καθαρίσαμε και τον τελευταίο κόκκο σκόνης από το κινητό ή την κάμερά μας, διαλέξαμε τα αγαπημένα μας σερβίτσια και επωφελούμαστε από το γενναιόδωρο φως των πρώτων καλοκαιρινών ημερών για να αποθανατίσουμε τα φαγητά και τα γλυκά μας στα καλύτερά τους!

Τι έχουμε στο πλάνο για τον μήνα; Πολλά και διάφορα.

Για αρχή έχουμε την κλειστή, μυστική ομάδα μας στο Facebook . Εκεί θα μάθουμε όλοι βασικές αρχές, αλλά και πολλές συμβουλές για το πώς βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες τα φαγητά μας. Αν δεν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή, κάντε το ΤΩΡΑ! Στείλτε μας απλώς ένα email λέγοντας πως ενδιαφέρεστε, καθώς και σύνδεσμο προς το προφίλ σας στο Facebook.

Προσκαλούμε επίσης όσους έχουν προσθέσει στο παρελθόν συνταγή χωρίς να έχουν βάλει φωτογραφία, να φτιάξουν ξανά τη συνταγή αυτή τώρα και να την στολίσουν με μια!

Επιπλέον, κάθε εβδομάδα του Ιουνίου θα υπάρχει ένα νέο Challenge φωτοσχολίων. Τα θέματα είναι:

Εβδομάδα 1-7 Ιουνίου:

#κλικ σε συνταγή που δεν έχει φωτοσχόλια. Βρείτε μια συνταγή που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, δοκιμάστε τη και αφήστε το φωτοσχόλιό σας.

Εβδομάδα 9-14 Ιουνίου:

#κλικ σε μια συνταγή που έχεις στα Προς δοκιμή. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε όλες αυτές τις συνταγές που μας κίνησαν το ενδιαφέρον κάποια στιγμή και μετά… τις ξεχάσαμε.

Εβδομάδα 15-21 Ιουνίου:

#κλικ σε συνταγή χωρίς κύρια φωτογραφία. Πολλές φορές οι συνταγές που δεν έχουν κύρια φωτογραφία προσπερνιούνται, παρότι μπορεί να είναι πολύ ωραίες. Ας τολμήσουμε να τις δοκιμάσουμε!

Εβδομάδα 22-28 Ιουνίου:

#κλικ σε συνταγή σπό τη Ρωσία. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε πιροσκί, μπλινί και άλλες ρώσικες λιχουδιές! Εμείς θα σας δώσουμε μια λίστα με συνταγές από την Cookpad Ρωσίας και οι Ρώσοι φίλοι μας θα χαρούν πολλοί να λάβουν τα φωτοσχόλιά μας! Κι αυτοί με τη σειρα τους θα κάνουν φωτοσχόλια σε δικές μας συνταγές!

Σε όλα αυτά τα challenges το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε φωτοσχόλιο και να βάλετε στο κείμενο που θα γράψετε το #κλικ.

Τις συμμετοχές της εβδομάδας εμείς θα τις μαζεύουμε και θα τις “εκδίδουμε” σε ένα e-περιοδικό, το οποίο θα το στείλουμε στους συμμετέχοντες, αλλά θα είναι και ελεύθερα προσβάσιμο απ’ όλους.

Κάντε όσο περισσότερα “κλικ” γίνεται, βελτιώνοντας την τεχνική σας από αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε σε post και video από τους πιο έμπειρους της παρέας μας στην κλειστή, μυστική ομάδα μας στο Facebook και με υλικά που διαθέτετε στα συρτάρια της κουζίνας σας δώστε νέα ζωή στις γευστικές σας δημιουργίες. Τώρα το “κλικ” σας μπορεί να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα και να συνεχίζει να ανοίγει την όρεξη όλου του κόσμου, ακόμα και όταν το τελευταίο ψιχουλάκι του πιάτου σας έχει φαγωθεί!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

%d