Γιορτή της γυναίκας: σήμερα μαγειρεύουν οι άντρες!

Η γιορτή της γυναίκας είναι μια ημέρα που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί οι γυναίκες να βγαίνουν με τις φίλες τους και να περνάνε καλά. Στην πραγματικότητα αυτή η μέρα αφορά σε κάτι πολύ-πολύ μεγαλύτερο: την συνεχή υποστήριξη της ισότητας, και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία. Καθιερώθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας σε ανάμνηση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η Cookpad αγαπάει τις γυναίκες (βασικά η ομάδα μας είναι όλο γυναίκες!), οπότε θέλουμε σήμερα να τις κανακέψουμε λίιιγο περισσότερο. Δηλαδή όχι εμείς, αλλά τα αγόρια της παρέας. Έτσι, για να τους δείξετε λίγο παραπάνω σήμερα την εκτίμησή σας, την αγάπη και τον σεβασμό σας για όλα όσα προσφέρει η κάθε σημαντική γυναίκα της ζωής σας σε εσάς και στον κόσμο όλο.

Εμείς προτείνουμε περισσότερο ή λιγότερο εύκολες συνταγές για να τους μαγειρέψετε και να τις κάνετε να χαρούν ακόμα περισσότερο!

-6

Για πρωινό – σνακ

Για κυρίως…

Και βέβαια επιδόρπιο!

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, κάθε εθνικότητας και ιδιότητας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: