Η εμπειρία μας από τη Metro Classic Expo

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει, 22-24 Οκτωβρίου πήραμε τα μπογαλάκια μας και εγκατασταθήκαμε στο περίπτερο που στήσαμε με τα χεράκια μας στην έκθεση Metro Classic Expo στο μετρό του Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας. Ένα έχουμε να σας πούμε: ήταν μια συναρπαστική εμπειρία!

 

Από το περίπτερό μας, που ήταν πολύ διαδραστικό, με το παιχνίδι σκοποβολής, τις πολύχρωμες συνταγές σας τυπωμένες σε ωραίες κάρτες και τα δωράκια Cookpad πέρασε πολύς κόσμος.  Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το σάιτ μας και βεβαίως τους ενημερώσαμε, τους βοηθήσαμε να κατεβάσουν την εφαρμογή μας, και τους κάναμε μία μίνι εκπαίδευση για το πώς δημοσιεύουμε συνταγές! Και φυσικά τους προσφέραμε τα νέα δωράκια της Cookpad, σουβέρ και μαγνητάκια-ανοιχτήρια.

Την εφαρμογή μας κατέβασαν άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους από φοιτητές με μαγειρικές ανησυχίες μέχρι πολυάσχολες εργαζόμενες μαμάδες και από γλυκύτατες κυρίες 70+ που μας εξέπληξαν με τις γνώσεις τους για τη mobile τεχνολογία μέχρι τριαντάρηδες που ετοιμάζουν μόνοι τους το ταπεράκι για το γραφείο!

Αισθανόμαστε πραγματικά ικανοποιημένες γιατί καταφέραμε να διαδώσουμε σε περισσότερους ανθρώπους ότι η καθημερινή μαγειρική είναι διασκέδαση και ότι με λίγα και οικονομικά υλικά και πολλή αγάπη μπορούμε να φτιάξουμε το καλύτερο σπιτικό φαγητό. Ανταμοιβή μας ήταν τα πολλά και μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα αυτών που διασκεδάσαμε με το παιχνίδι σκοποβολής, τις κάρτες συνταγών και τις κληρώσεις για cookpadoδωράκια.

Μας συγκίνησε πολύ η επίσκεψη τόσο παλαιότερων μελών μας που πέρασαν να μας πουν ένα γεια όσο και νεότερων/καινούρων μελών που ήρθαν από το περίπτερό μας για να συστηθούν και να ζεστάνουν την καρδιά μας με τα θερμά τους λόγια και κάποιοι και… την κοιλιά μας με τα νόστιμα εδέσματα που μας τράταραν! Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή σας στη μαγειρική μας κοινότητα και να ξέρετε πως θα υπάρξει και μελλοντικό ραντεβού!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: