Γιατί να ακολουθήσω άλλους χρήστες;

Το να ακολουθείς άλλους χρήστες της Cookpad είναι μια δυνατότητα που σου προσφέρει πολλά και θα σε κάνει σίγουρα καλύτερο μάγειρα.

Μόλις ξεκινήσεις να ακολουθείς κάποιον άλλον ενεργό χρήστη, αμέσως η αρχική σου σελίδα αλλάζει και βλέπεις πρώτα πρώτα τις συνταγές που αυτός ο χρήστης προσθέτει καθώς και τα φωτοσχόλιά του, ενώ στην συνέχεια ακολουθούν οι νέες συνταγές που μοιράζονται οι υπόλοιποι συγγραφείς της Cookpad. Σε τι σε εξυπηρετεί όμως εσένα αυτό ως μάγειρα;

  • Ακολουθείς συνήθως τους χρήστες με τους οποίους έχετε παρόμοια μαγειρικά γούστα. Αυτό σημαίνει ότι η αρχική σου σελίδα γίνεται πιο προσωποποιημένη, εμφανίζοντας πρώτα πρώτα συνταγές που σου ταιριάζουν.
  • Βλέπεις ακόμα περισσότερες εποχιακές συνταγές. Κάθε εποχή ο κόσμος συνηθίζει να δοκιμάζει περισσότερες συνταγές που αντιστοιχούν στα προϊόντα που παράγονται. Ακολουθώντας περισσότερο κόσμο, εμφανίζονται στην αρχική σου περισσότερα φωτοσχόλια σε εποχιακές συνταγές.
  • Δεν βλέπεις πια μόνο τις νέες συνταγές που δημοσιεύονται από τους συγγραφείς τις τελευταίες ώρες. Στην αρχική σου σελίδα θα εμφανίζονται, εκτός από τις νέες, και παλαιότερες συνταγές, εφόσον αυτές δοκιμάστηκαν και φωτοσχολιάστηκαν από τους χρήστες που ακολουθείς.

Δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις. Ακολούθησε λοιπόν για αρχή τους συγγραφείς που έχεις μαγειρέψει κάποια συνταγή τους και σου άρεσε και δες πώς θα αλλάξει η αρχική σου σελίδα και πόση έμπνευση θα πάρεις από αυτούς!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: