Τώρα που μάθαμε να τρώμε κρητικά, καιρός να μάθουμε και τα κρασιά που βγάζει η Μεγαλόνησος! Γιατί ο καλύτερος τρόπος να συνοδεύεις ένα νόστιμο πιάτο είναι με ένα ταιριαστό ποτήρι κρασί! Έτσι λοιπόν αποδεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση να συμμετέχουμε ως ομιλητές και χορηγοί επικοινωνίας στην 4η ετήσια έκθεση κρητικού κρασιού “ΟιΝοτικά” που διοργανώνουν οι Οινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, στον Βοτανικό.
Τα κορίτσια της Cookpad θα βρισκόμαστε στον χώρο των pop-up σεμιναρίων και η δική μας kimwlos (Δήμητρα Χριστίδη) θα μιλήσει για την κρητική διατροφή στις 19:00, ενώ ο ειδικός στο κρασί Κώστας Προβατάς θα προτείνει ετικέτες κρητικών κρασιών που συνοδεύουν ευχάριστα δικές μας (βασικά δικές σας!) κρητικές συνταγές από το site της Cookpad!
Ελάτε να ακούσετε από εμάς τι τρώνε οι Κρητικοί που φημίζονται για την ευζωία και τη μακροζωία τους και να δοκιμάσετε στο ποτήρι σας κρασιά από τον Κρητικό Αμπελώνα, από 26 οινοποιεία από όλη την Κρήτη!
Πολυχώρος ΑΘΗΝΑΪΣ, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός. Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, ώρες έκθεσης 15:00-20:00. Ομιλία Cookpad 19:00.
Απάντηση