Και ναι, φτάσαμε στο 10ο weekly challenge μας! Η προθυμία σας να βοηθήσετε σε κάθε απορία ή τρελή σκέψη των μελών μας μάς έχει εκπλήξει ευχάριστα! Πάμε λοιπόν για άλλο ένα: τραπεζομάντηλο, καλαθάκι και κεφτεδάκια, και βουρ για πικ νικ εν όψει Πρωτομαγιάς!
H φίλη μας tzoulitsa ζει στην εξοχή και αγαπάει πολύ τη φύση. Ετοιμάζεται λοιπόν να γεμίσει το καλάθι της και να στρώσει τραπεζομάντιλο για την παρέα της στα βοτσαλάκια, δίπλα στο κύμα! Χρειάζεται λοιπόν λαχταριστές συνταγές για φαγάκια που μπορεί εύκολα να τα μεταφέρει και δεν χρειάζονται ζέσταμα ή ψυγείο. Μήπως έχετε καμία τέτοια συνταγή για να της προτείνετε;;; Προσθέστε την εδώ, χρησιμοποιώντας τα hashtags #βάλεέναχεράκι ή #πικνικ και δώστε τις ιδέες σας στην Τζούλια!
Η Τζούλια θα διαλέξει έναν νικητή που θα λάβει το βραβείο του σταρ του #πικνικ και, όπως πάντα, αν πάρετε μέρος σε 4 από τα challenges θα σας στείλουμε μια τσαντούλα Cookpad για ανταμοιβή! Και φυσικά, μιας που φτάσαμε στο 10ο challenge, όσοι είχατε συμμετοχή και στα 10 challenges θα παραλάβετε όπως έχουμε υποσχεθεί μία ποδιά Cookpad για την κουζίνα σας, να τη λερώνετε όσο θέλετε με τους μαγειρικούς σας άθλους!