Τα άγρια χόρτα της ελληνικής γης και πώς τα αποθηκεύουμε

Η φύση μας χαρίζει απλόχερα τους θησαυρούς της αλλά δυστυχώς η άγνοια που έχουμε οι περισσότεροι στα τόσο θρεπτικά και ευεργετικά άγρια χόρτα που υπάρχουν παντού, μας στερεί ένα πολύτιμο δώρο που μας χαρίζει υγεία, ευεξία και άλλα πολλά.
Επίσης ξέρουμε οι περισσότεροι ότι τα άγρια χόρτα υπάρχουν σε αφθονία τον χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε να τα βρούμε. Στα παρακάτω βίντεο δείχνουμε αναλυτικότατα τα άγρια χόρτα της Ελλάδας μας ώστε να μπορούμε όλοι να τα αναγνωρίσουμε, να τα καταναλώσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις τόσες πολύτιμες ιδιότητες που μας προσφέρουν, όπως επίσης και πως μπορούμε να αποξηράνουμε και να αποθηκεύσουμε τα φρέσκα άγρια λεπτά και τρυφερά χόρτα που μαζεύουμε τον χειμώνα, ώστε το καλοκαίρι που δεν υπάρχουν με ένα βράσιμο να είναι σαν φρέσκα. Δεν το ξέρουν πολλοί, μόνο οι παλιοί και είναι πολύ χρήσιμο. Βρώσιμα άγρια χόρτα της Ελληνικής γης! PART 1 Βρώσιμα άγρια χόρτα της Ελληνικής γης! PART 2 Πώς μπορούμε να αποξηράνουμε τα άγρια χόρτα μας για το καλοκαίρι που δεν υπάρχουν Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι της xaroula από τη συνταγή Βραστά χόρτα Συγγραφέας άρθρου: KATSOF

One thought on “Τα άγρια χόρτα της ελληνικής γης και πώς τα αποθηκεύουμε

Add yours

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Αρέσει σε %d bloggers: