Προγραμματίστε το μαγείρεμα και τα ψώνια!

Προγραμματίζοντας τα μαγειρέματα της εβδομάδας καθώς και τα ψώνια, όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο οικονομικά!

Εβδομαδιαίο μενού

Εμείς σας στέλνουμε κάθε εβδομάδα το μενού που προτείνουμε (αν δεν παίρνετε ήδη το newsletter μας, δείτε εδώ). Επειδή όμως μπορεί να θέλετε να το έχετε πρόχειρο πάντα πάνω στο ψυγείο, ή να το πάρετε μαζί όταν πάτε στο σούπερ μάρκετ ή θέλετε να κάνετε αλλαγές ή να φτιάξετε το δικό σας, σας έχουμε και εδώ τη λύση!

Διαλέξτε και κατεβάστε ένα από τα κενά Εβδομαδιαία μενού μας, συμπληρώστε το και έτοιμοι!
 3 4 5 menu1

Λίστα για τα ψώνια

Αφού λοιπόν βρείτε τι συνταγές θα ετοιμάσετε τις επόμενες μέρες, μην ξεχάσετε να σημειώσετε στη λίστα σας τι θα χρειαστεί να αγοράσετε. Ελέγξτε τα ντουλάπια και το ψυγείο σας, γράψτε στην λίστα για ψώνια που φτιάξαμε για εσάς τι υλικά και σε τι ποσότητες τα χρειάζεστε και πάρτε τη λίστα μαζί σας! Έτσι και δεν θα ξεχάσετε τίποτα, και παρασπονδίες δεν θα κάνετε επιβαρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό!

1 2 3

4       5 

Λίστα και μενού 2 σε 1!

Αν πάλι θέλετε να έχετε και το μενού και τη λίστα μαζί, σας έχουμε και γι’ αυτό τη λύση!

Κατεβάστε το κενό μενού που περιέχει και λίστα, τυπώστε το, και θα μπορείτε να οργανώσετε το μενού και τα ψώνια σας ακόμα καλύτερα!

1 2

10 thoughts on “Προγραμματίστε το μαγείρεμα και τα ψώνια!

Add yours

    1. Πολύ χαιρόμαστε που σου αρέσουν Ελένη! Αν έχεις και κάποια άλλη ιδέα, κάτι που θα σε βόλευε να δημιουργήσουμε, με χαρά να το κάνουμε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

%d