Χριστουγεννιάτικο Challenge: Εσύ στόλισες δεντράκι;

Στολίσατεεε; Εμείς είμαστε έτοιμοι και σας έχουμε ήδη τα καλύτερα γιορτινά Challenges!!!

 

Μιας και όλος ο Δεκέμβρης είναι αφιερωμένος στην δράση για το #TeamTrees, είπαμε, αφού μας χαρίζετε τόσα πολλά δέντρα με τις συνταγές σας (και σας υπερευχαριστούμε γι’ αυτό!), δεν τα στολίζουμε κιόλας;;;

Ξεκινάμε λοιπόν μια σειρά 3 χριστουγεννιάτικων challenges με θέμα “Εσύ στόλισες δεντράκι;”. Δέντρα που θα μας χορτάσουν, που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας βάλουν σαν μικρά παιδιά στη χαρά της γιορτής. Πάμε να τα δούμε ένα ένα!

1η βδομάδα 6-15 Δεκεμβρίου: Πες το με ένα δέντρο
Μαγειρέψτε το δικό σας δέντρο. Στείλτε μας τις συνταγές σας με θέμα το δέντρο. Το δικό σας δεντράκι μπορεί να είναι γλυκό ή αλμυρό, να ξεχειλίζει από πραλίνα ή λιωμένα τυριά, να είναι ένα δέντρο από μελομακάρονα ή φούντες μπρόκολου, δέντρο όρθιο ή ξαπλωτό, δέντρο πίτσα, δέντρο τoστ ή δέντρο σαλάτα. Γιορτάζουμε τα δέντρα και τους δίνουμε τη θέση που τους αξίζει στη γιορτή και τη ζωή μας. Προσθέτουμε ΕΔΩ τις συνταγές μας!

2η βδομάδα 16-22 Δεκεμβρίου Μπαλίτσες για το δέντρο μας
Πώς θα γιορτάσουμε αν δεν στολίσουμε τα δέντρα μας με μπάλες! Στείλτε μας τις συνταγές σας με τις πιο νόστιμες μπαλίτσες που μπορείτε να φανταστείτε! Οι δικές σας μπαλίτσες μπορεί να είναι τυρένιες, μπορεί να είναι μπάλες κεφτεδάκια, ξελογιαστικά τρουφάκια, ενεργειακές μπάλες με super foods και ό,τι άλλο στρογγυλό βάζει ο νους σας! Πάρτε ποτήρια, κουπάτ, μπολ, και δημιουργήστε, προσθέτοντας ΕΔΩ τις συνταγές σας!

banner_newsletter_xmasTree_3

Εβδομάδα 23-31 Δεκεμβρίου: Το κόκκινο της γιορτής
Το κόκκινο είναι αναμφισβήτητα το χρώμα της γιορτής και της χαράς, το χρώμα που επιλέγουμε να στολίζει τα δέντρα μας τα Χριστούγεννα. Στείλτε μας συνταγές με ζουμερά κόκκινα μήλα, δημιουργίες με ρόδι, σαλάτες με καυτερό ραπανάκι ή πεντανόστιμο παντζάρι, λαχταριστές σαλτσούλες με ντομάτα ή κόκκινη πιπεριά. Πάρτε κόκκινο από τη φύση, από τον πάγκο του μανάβη σας ή από τα χρώματα ζαχαροπλαστικής και προσθέστε ΕΔΩ τις συνταγές σας!

Μπορείτε σε κάθε challenge να ανεβάσετε όσες συνταγές θέλετε. Μάλιστα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ κιόλας να ανεβάσετε όσες μπορείτε! Κι εμείς για επιβράβευση θα έχουμε όχι έναν, όχι δύο, αλλά 15 νικητές!

  • Κάθε βδομάδα τα κορίτσια της Cookpad επιλέγουμε 3 νικητές με τις πιο ευφάνταστες συνταγές που κερδίζουν τιμητικό σήμα (badge) και μπρελόκ με μάρκα για το σουπερμάρκετ.
  • Όσοι από εσάς συμμετέχουν και στα 3 challenges θα πάρουν μέρος σε κλήρωση που θα αναδείξει άλλους 3 νικητές που θα κερδίσουν σούπερ σετ με συλλεκτική πετσετούλα Cookpad, σπάτουλα για εμπνευσμένα ανακατέματα και σουβεράκια για τα γιορτινά ποτά σας.
  • Επίσης όταν ολοκληρωθούν και τα 3 challenges, οι 3 συγγραφείς με τον μεγαλύτερο αριθμό δημοσιευμένων συνταγών στα challenges θα κερδίσουν το μοναδικό μπλουζάκι Cookpad (αν υπάρχει ισοψηφία θα γίνει κλήρωση)!!!!

Πάμε λοιπόν να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά και για τα σπίτια μας, και για τον πλανήτη!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading