Συνταγές του Ιουλίου

Η σωστή διατροφή θέλει 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά τη μέρα. Το καλοκαίρι αυτό είναι πολύ εύκολο καθώς έχουμε πληθώρα φρούτων και λαχανικών και φυσικά μέσα στην Cookpad υπάρχουν χιλιάδες συνταγές για να τα αξιοποιήσετε! Εμείς θα σας κάνουμε μερικές προτάσεις κι εσείς διαλέγετε.

post instafacebook
Βρείτε βερίκοκα και διαλέξτε μια από τις πολλές συνταγές για γλυκό, ποτό ή ακόμα και φαγητό με βερίκοκα. Επίσης, αγοράστε καρπούζια, πεπόνια, ροδάκινα, κεράσια, βύσσινα, νεκταρίνια, κορόμηλα και βανίλιες.

Από λαχανικά, στην εποχή τους είναι αγγούρι, αντίδι, βλήτα, γλιστρίδα, αρακάς, κολοκυθάκια, μαϊντανός, βασιλικός, δυόσμος, άνηθος, μάραθος, πιπεριά, μπάμιες, σκόρδο, φασολάκια, ντομάτες, μελιτζάνες.

Βρείτε συνταγές όπως: ζυμαρικά με σάλτσα μελιτζάνας, μπάμιες με πιπεριές, κολοκυθάκια γεμιστά στον φούρνο με αυγολέμονο, μελιτζανόπιτα, φασολάκια με λουκάνικα, μπριάμ, γεμιστά και φυσικά πολλές καλοκαιρινές συνταγές, για γλυκά ή αλμυρά!
Φτιάξτε και συνταγές με ψαράκι, καθώς θα βρείτε σαρδέλες, λαβράκι, κολιός, γαύρο, αστακό, γαρίδες αλλά και πολλά ακόμα θαλασσινά αυτή την εποχή. Δοκιμάστε γαύρο μαρινάτο ή στο φούρνο, σαρδέλες παντρεμένες και δείτε οδηγίες για το πως να τα καθαρίσετε.

Και αν θέλετε ένα δροσερό γλυκάκι, κοιτάξτε την κατηγορία με τα παγωτά και τα σορμπέ ή τολμήστε ένα κέικ με κολοκυθάκια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading