Συνταγές του Δεκεμβρίου

Από τις 15 του Νοέμβρη έχει αρχίσει η Νηστεία των Χριστουγέννων. Εάν νηστεύετε, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας νηστίσιμη συνταγή μέσα από μια πληθώρα νηστίσιμων συνταγών.

december.recipes

Στην εποχή τους είναι τα αντίδια, καρότα, κουνουπίδια, λάχανα, λαχανάκια Bρυξελλών, μαρούλια, μπρόκολα, παντζάρια, πατάτες, πράσα, ραδίκια, ράπα, σέλινα, σέσκουλα, σπανάκια, φινόκιο, αβοκάντο, άνηθος, μαϊντανός.
Με αυτά φτιάχνουμε ωραιότατες νηστίσιμες συνταγές όπως κουνουπίδι γιαχνίσαλάτα με ψητά μπρόκολα & λαχανάκια Βρυξελλώνλάχανο με σπανάκιπράσα γιαχνί και λάχανο με φασόλια.
Δείτε στο άρθρο μας και ποια ψάρια είναι στην εποχή τους.

Επίσης στην εποχή τους είναι τα μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, αχλάδια, σταφίδες, ξερά σύκα, φουντούκια, αμύγδαλα και κάστανα.
Φτιάξτε νόστιμα γλυκά όπως μηλόπιτακέικ με ταχίνι και πορτοκάλικέικ μήλου νηστίσιμοκουλουράκια πορτοκαλιού, αλλά και νηστίσιμη πορτοκαλένια πάστα φλώρα.

Και αν θέλετε να ετοιμαστείτε από τώρα για τις γιορτές, ρίξτε μια ματιά στις γιορτινές συνταγές στην κατηγορία “Συνταγές Χριστουγέννων“.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading