Πασχαλινός διαγωνισμός: Οι πρώτοι νικητές!

Εμείς εδώ  έχουμε χάσει “τα αυγά και τα πασχάλια” με τόσους διαγωνισμούς που “τρέχουν” αυτή τη στιγμή στην Cookpad, εσείς όμως φαίνεται να ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε και ακόμα καλύτερα τι μαγειρεύετε!

Δύο από τους πασχαλιάτικους διαγωνισμούς μας έχουν ήδη λήξει και τα πρώτα δωράκια έχουν βρει τον δρόμο τους για τους νικητές!

101 συνταγές για κουλουράκια πασχαλινά ή και νηστίσιμα για την Μ. Εβδομάδα μοιραστήκατε μαζί μας, και είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που δεν θα βρει τη συνταγή που του ταιριάζει! Μετά από κλήρωση, νικήτρια αναδείχθηκε η Ευδοκία Βαγενά με την κλασική της συνταγή Πασχαλινά Κουλουράκια! Η αγαπημένη λαμπάδα Cookpad δική σου Ευδοκία!

Όσο για τον διαγωνισμό για το “Ψάρι της Κυριακής των Βαΐων”, 53 τραπέζια γέμισαν με αντίστοιχες συνταγές για ψάρι! Η Ψητή τσιπούρα με λαδολέμονο της Olga Poumpouridou ήταν η τυχερή και κέρδισε ένα όμορφο σετάκι με 6 σουβέρ Cookpad!

Συγχαρητήρια στις νικήτριες, και οι υπόλοιποι πάμε για τα επόμενα δωράκια! Τσουρέκια, αυγά, νηστίσιμα και πασχαλινά είναι οι διαγωνισμοί που περιμένουν τη σειρά τους!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading