Παιχνίδι φωτοσχολίων «Μήνας οικογένειας»: Βαλεντίνος στην κουζίνα

Την περασμένη εβδομάδα μπήκατε στην κουζίνα με την προηγούμενη γενιά και δώσατε χαρά στους μεγαλύτερους. Αυτή την εβδομάδα όμως σας έχουμε άλλα κόλπα: Θα μπείτε στην κουζίνα για να δοκιμάσετε ό,τι συνταγή σας κάνει ευχαρίστηση από το «ρομαντικό οπλοστάσιο» 💕 της Cookpad! Γιατί ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ενόψει και προστάζει τούρτες-καρδιές, λαχταριστά τυρένια φοντί να βουτάτε και να γλείφετε τα δάχτυλά σας, σπαγγέτι με σάλτσες εξωτικές που θα μοιράζεστε από το ίδιο πιάτο και διάφορα ευφάνταστα γλυκάκια με άφθονη λιωμένη σοκολάτα που δίνει σήμα απευθείας στον εγκέφαλο και ανεβάζει τη διάθεση σε ερωτευμένους και μη!

 

Οι ρομαντικές συνταγές μας βρίσκονται εδώ για να διαλέξετε όποια από αυτές ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, να τη δοκιμάσετε και να μας στείλετε τα αποτελέσματα της δοκιμής σας σε μια φωτογραφία με το hashtag #μετοταίρι από σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Μετά την Κυριακή θα επιλέξουμε το καλύτερο φωτοσχόλιο 📷 από τις ρομαντικές συνταγές και θα το προβάλλουμε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram μαζί με την συνταγή. Υπενθυμίζουμε πως όσοι πάρουν μέρος και στα 4 παιχνίδια φωτοσχολίων του μήνα θα λάβουν το τιμητικό badge του «Σεφ της οικογένειας»!

Μην κάθεστε! Βουτήξτε στην αγάπη και διαλέξτε συνταγή!

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading