«Μπαλίτσες για το δέντρο μας» : Οι νικητές

Αφού την προηγούμενη εβδομάδα «φυτέψατε» στα πιάτα σας ένα δάσος από 95 δεντράκια που ήταν τόσο όμορφα που λυπόσουν να τα φας (αλλά είμαστε βέβαιες ότι εσείς τα τιμήσατε!) αυτήν την εβδομάδα σας ζητήσαμε μπαλίτσες-στολίδια για τα δέντρα μας!

Κι εσείς ανταποκριθήκατε με ζήλο και πολλή ευρηματικότητα φτιάχνοντας 130 μπαλίτσες αλμυρές και γλυκές, ψημένες ή ωμοφαγικές, μπαλίτσες σοκολατένιες, μπαλίτσες ενεργειακές μπαλίτσες τούρμπο, μπαλίτσες από τυριά ή λαχανικά, μπαλίτσες μπισκοτάκια, μπαλίτσες cake pops… πλέον τα βλέπουμε όλα στρογγυλά!

Από όλες αυτές τις προκλητικές και λαχταριστές μπαλίτσες μας «έκλεισαν το μάτι» 3 σφαιρικές λιχουδιές που θα λάβουν από εμάς από ένα τιμητικό σήμα-badge και ένα μπρελοκάκι με μάρκα για το σούπερ μάρκετ!

“Το Στολίδι της γιορτής”, Διακόσμηση σαλάτας της EIPHNH-

Πεντανόστιμα τρουφάκια σοκολάτας με γεύση πορτοκάλι της elenixania

Πιλαφομπαλίτσες 🎄 της Ηarley

Μπράβο σε όλους σας για τις υπέροχες δημιουργίες σας, και πάμε να τα δώσουμε όλα φτιάχνοντας συνταγές με το κόκκινο της γιορτής για περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα, αφού εκτός από τις συνταγές με κόκκινο χρώμα θα κληρώσουμε 3 τυχερούς που συμμετείχαν στο σύνολο και των 3 χριστουγεννιάτικων challenges της σειράς  «Εσύ στόλισες δεντράκι;». Επίσης,  θα βραβεύσουμε επίσης εκείνους με τις περισσότερες συνταγές συνολικά στα 3 χριστουγεννιάτικα challenges (εδώ μας ενδιαφέρει ο απόλυτος αριθμός συνταγών κι ας μην συμμετείχατε και στα 3).

Καλά Χριστούγεννα 🎄 σε όλους σας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading