“Με τα παιδιά στην κουζίνα” challenge

Η σειρά challenges “Παρέα στην κουζίνα” έρχεται στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο. Βάζοντας στο παιχνίδι τα παιδιά!

Κάλεσε στην κουζίνα σου τα παιδιά σου, βαφτιστήρια, ανήψια ή παιδιά φίλων και φτιάξτε παρεούλα την αγαπημένη τους συνταγή για brownies (με τα απαραίτητα ζαχαρωτά για τη διακόσμηση), ή μια σπιτική λαχταριστή πίτσα, ή δυνδυάστε φρούτα που αυτά θα διαλέξουν για βιταμινούχα, χρωματιστά smoothies. Κι αν μεγαλώσανε και φύγανε από το σπίτι, μαγειρέψέ τους κάτι που λατρεύουν και στείλε το ταπεράκι μαζί με ένα σημείωμα αγάπης!
Και βέβαια μοιράσου τη συνταγή ΕΔΩ με το hashtag #μεπαιδιά για να πάρουμε όλοι ιδέες και να περάσουμε την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς στην κουζίνα με τα δικά μας παιδιά!

Εμείς θα απονείμουμε 3 badges στις 3 συνταγές που θα αποσπάσουν περισσότερα χειροκροτήματα από την πιτσιρικαρία! Κι έχει κι άλλο!!! Θα επιλέξουμε 25 από τις συνταγές που θα φτιάξετε με τα παιδιά σας και θα τις συγκεντρώσουμε μετά το τέλος του challenge σε ένα ebook. Όσο πιο καλογραμμένες είναι οι συνταγές σας και με φροντισμένες φωτογραφίες τόσο πιθανότερο είναι να μουν στο ebook και να προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης στην κουζίνα με τα παιδιά!
Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ challenge της σειράς “Παρέα στην κουζίνα” οπότε μετά τη λέξη ΚΛΗΡΩΝΕΙ : 2 σετ κρητικών προϊόντων από το κατάστημα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων Ντρέττος στο Μοσχάτο για να έχετε τη χαρά να ξαναμαγειρέψετε με τους δικούς σας ανθρώπους! Γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading