Με μια μπανάνα στην κατάψυξη!

Συνήθως ό,τι μας προκαλεί απόλαυση είναι είτε δύσκολο, είτε χρονοβόρο, είτε έξτρα παχυντικό! Καμιά φορά όμως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και όταν βρίσκουμε κάτι τέτοιο πρέπει σίγουρα να το μοιραζόμαστε!

Για παράδειγμα έχουμε τώρα το καλοκαιράκι τις μπανάνες και την κατάψυξη. Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε με μια μπανάνα που μπαίνει στην κατάψυξη; Ένα σωρό νοστιμιές που θα καλύψουν την ανάγκη για παγωτό με τον καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο!

Εδώ και χρόνια είχαμε στο σάιτ τη συνταγή “Super ‘Παγωτό’ διαίτης, μόνο με ένα συστατικό”. Έκανε θραύση γιατί είναι εξαιρετικά εύκολη, διαίτης, υγιεινή και με ένα και μόνο υλικό.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν άπειρες παραλλαγές, προσθέτοντας κάθε φορά κάποιο υλικό που αλλάζει εντελώς το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ή σοκολάτα ή φράουλες ή ένα σωρό άλλα που σκεφτήκαμε:

Υπάρχει και η λύση της ολόκληρης μπανάνας στην κατάψυξη: Παγωμένα στικς μπανάνας

Θα βρείτε πολλές ακόμα συνταγές με παγωμένες μπανάνες, για να φτιάξετε σμούθις, γρανίτες, μους και πολλά ακόμα!

Οπότε βάλτε τις μπανανούλες σας στην κατάψυξη και… καλή απόλαυση! Μην ξεχάσετε να ανεβάσετε και τη συνταγή σας για να πάρουμε κι εμείς νέες ιδέες 😉

2 thoughts on “Με μια μπανάνα στην κατάψυξη!

Add yours

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading