Μεταμόρφωσε το Πασχαλινό τραπέζι… πιάνοντας τον Μάη!

Μπορεί το Πάσχα να τελείωσε, όμως οι διακοπές και η εορταστική διάθεση καλά κρατούν! Ο καιρός άνοιξε, οι αργίες διαδέχονται η μία την άλλη και σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να επιστρέψουμε στη ρουτίνα! Και το τραπέζι μας βέβαια δεν ρουτινιάζει ποτέ!

Μήπως είστε από αυτούς που όλο και κάτι σας ξέμεινε από το πασχαλινό τραπέζι; Μήπως βαρεθήκατε ήδη τα αυγά, τα τσουρέκια και τα κουλούρια, και το κρύο αρνί δεν θέλετε να το δείτε ούτε ζωγραφιστό;;; Δεν πειράζει, στην Cookpad δεν πετάμε τίποτα, παίρνουμε την μαγική μας… κουτάλα και μεταμορφώνουμε!! Αν βρήκατε ήδη τρόπο να μετατρέψετε ό,τι έμεινε και δεν το καταδέχεται κανείς σε μια νέα νοστιμιά, τότε θέλουμε ΕΔΩ τη συνταγή σας!

Και αν αυτό δεν σας φτάνει και θέλετε την Πρωτομαγιά να βγείτε και να πιάσετε τον Μάη, επουδενί μην το κάνετε νηστικοί! Πάρτε το καλαθάκι σας, γεμίστε το με λιχουδίτσες που δεν λερώνουν, δε θέλουν ψυγείο και τρώγονται με τα χέρια, πάρτε μαζί σας και καλή παρέα και ξεχυθείτε στους αγρούς! Όλα είναι πιο νόστιμα όταν τρώγονται στη φύση! Και βέβαια μην ξεχάσετε ΕΔΩ να μοιραστείτε και αυτές τις συνταγές σας.

Τα challenges ξεκινούν σήμερα. Το “Μεταμόρφωσε το Πασχαλινό λήγει την Παρασκεύη 3/5/2019 στις 23.59, ενώ το “Πιάσει το Μάη” την Κυριακή 5/5/2019 στις 23.59. Δύο διαφορετικοί νικητές θα επιλεχθούν από τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Cookpad και θα λάβουν ένα τιμητικό σήμα badge για τη συνεισφορά τους και την συνταγή τους! Μην χασομεράτε λοιπόν, έχουμε δουλειές με φούντες!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading