Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός – ποιοι κερδίσανε τα δώρα!

Ο μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός μας έκανε να αισθανθούμε για 4 ολόκληρες βδομάδες λιγάκι… σεφ, καθώς ετοιμάζαμε ο καθένας το δικό του γιορτινό μενού για να περιποιηθεί τους δικούς του ανθρώπους τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Μας στείλατε 146 συνταγές για ροφήματα και ποτά, 206 συνταγές για ορεκτικά, 151 συνταγές για κυρίως πιάτα και 182 συνταγές για γλυκά. Νομίζω ότι ακόμα και αυτοί που δεν ήξεραν τι να φτιάξουν στο γιορτινό τραπέζι, βρήκαν τον παράδεισό τους στις συνταγές σας!

Εμείς, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, πέρα από την ηθική επιβράβευση που προσφέραμε κάθε εβδομάδα επιλέγοντας τον σταρ της εβδομάδας στα ροφήματα και ποτά, στα ορεκτικά, στα κυρίως πιάτα και στα γλυκά, επιβραβεύσαμε και την συμμετοχή σας.

Έτσι, όσοι συμμετείχαν σε τουλάχιστον 2 εβδομάδες του διαγωνισμού πήραν μέρος σε κλήρωση για 3 σετ σουβέρ. Οι τυχεροί για τα σουβέρ ήταν οι:

Evgenia Kalamatiani

Georgia Nikolaidou

Γεωργία Παπαβασιλείου Chef Gourmet

Όσοι συμμετείχαν σε τουλάχιστον 3 εβδομάδες του διαγωνισμού πήραν μέρος σε κλήρωση για 3 μαγνητάκια-ανοιχτήρια. Οι τυχεροί για τα μαγνητάκια-ανοιχτήρια ήταν οι:

George Adamides

litsa sdr

Ismini

Όσοι λάβατε συμμετοχή και τις 4 εβδομάδες χτίζοντας δηλαδή ένα ολοκληρωμένο μενού, θα λάβουν από εμάς ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό δίπλωμα. Επίσης, κάθε μία από τις διαχειρίστριες της Cookpad επέλεξε το γιορτινό μενού της αρεσκείας της και το επιβράβευσε με μια ποδιά κουζίνας. Οι 5 τυχερές που κέρδισαν τις ποδιές είναι οι:

Η Ναυσικά επέλεξε το μενού της persaki.

Η Saucypan επέλεξε το μενού της femcook

Η kimwlos επέλεξε το μενού της Zoe Tsomaka

Η Sitronella επέλεξε το μενού της Κλεοπάτρα Καραγιαννάκη

Η Chara επέλεξε το μενού της Έλενα Χονδρογιάννη

Τo καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Ποιοι κέρδισαν τις πολυπόθητες δωροεπιταγές των 50 ευρώ; Λοιπόν, μετά από κλήρωση που έγινε live σήμερα στο Facebook κέρδισαν από μια δωροεπιταγή σε σουπερμάρκετ οι:

niki

ATHENA Z.

Θέλουμε να δώσουμε μια μεγάλη αγκαλιά και δυο ζεστά φιλιά σε όλους σας για την μεγάλη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό μας! Για εμάς ήτανε πολύ όμορφο και εποικοδομητικό να χτίσουμε παρέα το γιορτινό μενού και πιστεύουμε ότι οι συνταγές σας έδωσαν χαρά και έμπνευση σε πολύ κόσμο! Να είσαστε καλά, να φροντίζετε αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν και να  περάσετε μια υπέροχη Πρωτοχρονιά!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading