Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 3 #φάτο: Ο νικητής!

Ο διαγωνισμός της περασμένης εβδομάδας γέμισε το τραπέζι μας με τα πιο νόστιμα, τα πιο λαχταριστά, τα πιο μυρωδάτα γιορτινά κυρίως πιάτα!

151 νέες συνταγές για να μαγειρέψετε και να μοιραστείτε αυτές τις γιορτές με όσους αγαπάτε: από χοιρινό με σέλινο, γεμιστά κοκόρια, μουσακάδες και αρνάκια, μέχρι πιο εναλλακτικές προτάσεις με σολομό και πάπια! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε κάποια πρόταση που να ταιριάζει και στα δικά σας γούστα και να κάνετε φέτος τις πιο νόστιμες γιορτές! Η Chara μας πάντως που λατρεύει τα μεγάλα τραπέζια, βρήκε τι θα μαγειρέψει φέτος, Πανσέτα στο φούρνο με BBQ sauce! Denis συγχαρητήρια, είσαι ο σταρ #φάτο, αφού μας ξελίγωσες όλες με τη ροδαλή πετσούλα της πανσέτας σου! Ευχόμαστε το τραπέζι σου να είναι πάντα γεμάτο νόστιμα φαγάκια και καλή παρέα!

Και βέβαια ένα καλό γεύμα δεν μπορεί παρά να κλείσει με ένα επικό γλυκό! Οπότε ελάτε ΕΔΩ να γεμίσουμε την Cookpad με τα πιο ζαχαρωμένα, λαχταριστά γλυκάκια που θα κάνουν αυτές τις γιορτές αξέχαστες, ολοκληρώνοντας ένα θεσπέσιο μενού!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Up ↑

Discover more from Cookpad Greece

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading